Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert van ez? Lehet hogy megcsalt, es most lelki ismeret furdalasa van? Maya

Figyelt kérdés

Elegge erdekesnek tunik, mostanaban a parom.

Eleinte minden rendben volt koztunk, de a mostansag hajlamos lenne arra hogy megcsaljon a hatam mogott..

De most par napja egesz aranyosnak tunik, es figyel ram mert korabban meg a figyelmet sem kaptam me

2013. jún. 26. 08:26
1 2
 1/13 anonim válasza:
Az én párom is mostanába figyel rám, meg aranyos, és megkérdeztem hogy miért, azt mondta hogy nem akar elveszíteni és mindent meg szeretne adni. Nálatok is ez lehet :) ha megcsalt volna akkor azt látnád a szemébe :)
2013. jún. 26. 08:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell minden hülyeségbe belemagyarázni minden hülyeséget. Egyébként a szemében se látnád, az is csak belemagyarázás.
2013. jún. 26. 08:33
 3/13 A kérdező kommentje:
De mit latok a szemeben? egyaltalan nem tudom ki ismerni, miert vagyna masik nore? mindent megadtam neki, otthagytam az anyukamat a csaladomat erte. mindent feladtam esa csaladom kerult a hatterbe miatta, ami nem lett volna szabad.
2013. jún. 26. 08:37
 4/13 gixxerman ***** válasza:
Ez az élet rendje! Valamelyikőtöknek áldozni kellett a közös jövőért! Nem hinném, hogy megcsalna ha valóban mindent megteszel érte!
2013. jún. 26. 08:43
 5/13 A kérdező kommentje:
a hatam mogott olyan dolgokat csinal, hogy sosem gondoltam volna. szexpartner kereso internetes oldalak.. stb..
2013. jún. 26. 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de ha annyira szeretne, nem menne fel még kíváncsiságból sem olyan oldalakra... valszeg keres valakit arra...
2013. jún. 26. 08:53
 7/13 A kérdező kommentje:
igen, en is erre gondoltam egy velemenyen vagyunk. De vajon miert csinalja? hiszen a 3 ev alatt a maximumot nyujtom mindenben!
2013. jún. 26. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
A maximumban azért sose legyél biztos. Van olyan férfi, aki a párjának nem meri elmondani minden vágyát. Ha van olyan vágya amiről nem tudsz, hogy nyújtasz maximumot?
2013. jún. 26. 09:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Az égvilágon semmit nem látsz a szemében. Az öcsém is úgy hazudik, mint a vízfolyás, amióta az eszét tudja, ha pedig lebuktatjuk, nem kap elég büntetést.

Kérdezz rá a barátodnál Te is, hátha.

2013. jún. 26. 09:44
 10/13 A kérdező kommentje:
nem tudok rola,hogy valamiben nem lennek jo. en megteszem a tolem telhetot. lelkileg mar padlon vagyok, de nem akaromm feladni azert sem, mert meg mindig bennem van es hajt a remeny!DE viszont nem tudom hogy miert, de nagyon kiszeretne probalni hogy milyen lenne, egy masik szexpartnerrel.. egyik nap miutan megkapta a fizujat, hetvegen nagyon keszulodott kimondottan kulonleges volt. egyedul akart elmenni, vasarolni, pedig mindig egyutt mentunk eddig. igy hat sejtettem hogy van valami a hatterben. eleggge zavart volt mikor felhivtam hogy minden rendben van-e. dadogott, meg minden.
2013. jún. 26. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!