Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoznátok fel? Túl lehet ezen lépni?
Figyelt kérdés
Bűntudat és lelki ismeret furdalás gyötör, mert hazudtam a páromnak.
Nagyon szégyenlem a történteket, senki sem tud róla, így a páromnak se vallottam be, hanem elkendőztem előtte az igazságot. Hogyan lehetne feldolgozni, hogy hibáztam? Meg lehet valahogy bocsátani magamnak?
Szinte minden nap foglalkoztat a gondolat, hogy ez így nem helyes, amit teszek. Nem érzem fairnek vele szemben. A párom akár még meg is bocsátana. Azonban én annyira szégyenlem a történteket, hogy legszívesebben kitörölném az életemből. Hogyan lehet ezen túllépni?
Nem szeretném tönkretenni a kapcsolatunkat, 1 éve vagyunk együtt. Ezt a szégyenfoltot kivéve mindenben őszinte voltam és mindent tud rólam.
Ti mit tennétek? Mi lehet a megoldás a helyzetemre? Hogyan nyerhetnék feloldozást végre és nyugodhatna meg a lelkem?
de miben hazudtál neki mert akkor ez nem kis dolog ha ennyire bánt?
2013. jún. 10. 15:28
4/12 anonim válasza:
csakis úgy nyered el a lelki békédet, ha őszinte leszel vele. Ez a legnehezebb.. De MIATTA meg kell tenned. Ne csinálj belőle hülyét. Nem érdemli meg. Ha ez miatt nem fogtok együttmaradni FOGADD EL, mert ez a te hibád. Ez van. Idővel túl fogod tenni magad, de őszinteség nélkül akár életed végéig is gyötörhet...
2013. jún. 10. 15:30
5/12 anonim válasza:
Miben hazudtal? Mert nem mindegy am. De szerintem mond el neki, akarmi is ha tenyleg szeret megbocsat. :)
2013. jún. 10. 16:01
6/12 anonim válasza:
megcsaltad? vagy miben hazudtál?
2013. jún. 13. 13:58
7/12 anonim válasza:
Én most lehet leleszek szavazva, de nem érdekel. Ha megcsaltad megcsaltad. TE követed el a hibát, TE neked kell vele élned. Igen ez bűntudattal jár és lelkiismeret furdalással jár DEE ha elmondod neki, akkor azzal csak neked lesz jobb, neki nem. Ha elmondod te lehet megszabadulsz a bűntudattól, viszont akkor a párodnak kell úgy veled élni, hogy tudja h megcsaltad, így viszont neki lesz rosszabb. A döntés a te kezedben van.
2013. jún. 13. 14:15
8/12 A kérdező kommentje:
Nem megcsalásról van szó.
2013. jún. 13. 14:50
9/12 anonim válasza:
Akkor mirōl? Ird meg privátban, hátha az segít, talán tudok tanácsot is adni.
2013. jún. 13. 15:14
10/12 anonim válasza:
Felteszel egy kérdést, de a lényeget pont nem írod bele, így hogy adjunk tanácsot?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!