Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert van ez? Lehet hogy megcsalt, es most lelki ismeret furdalasa van? Maya

Figyelt kérdés

Elegge erdekesnek tunik, mostanaban a parom.

Eleinte minden rendben volt koztunk, de a mostansag hajlamos lenne arra hogy megcsaljon a hatam mogott..

De most par napja egesz aranyosnak tunik, es figyel ram mert korabban meg a figyelmet sem kaptam me

2013. jún. 26. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy megcsal. Azért nem veszed észre mert nem akarod. Inkább kombinálsz, belemagyarázol mindent és nyugtatod magad azzal, hogy Te mennyire tökéletes voltál a kapcsolatban. Csak talán pont nem azt adtad amire neki szüksége lett volna! Vagy egyszerűen a szolgalelkűségedbe unt bele! Tudod az is probléma, ha sokat adsz! Ha tálcán kínálod magad elvész a varázs!

Azért kedveskedik veled többet, hogy elaltassa a lelkiismeretét.

2013. jún. 26. 10:22
 12/13 gixxerman ***** válasza:

Így már gyanús a megcsalás! Legyél kemény és kérdezz rá! Tuti rá lesz írva az arcára, ha hazudik!

Utána meg hajtsd el!

2013. jún. 26. 11:13
 13/13 A kérdező kommentje:
megkerdeztem,sot valasztas ele is allitottam. szerintem o maga is fel bevallani sajat maganak. csak az Isten tudja hogy megtette -e vagy sem. De ha neki tobbet egy szexpartner 15 000ft-ert, mint egy olyas valaki aki mindent eldobna erte akkor sajnalom.100x inkabb vegezzen onkielegitest ha nem vagyok mellette, mint hogy ilyenekhez folyamodjon. Ez miatt szegyenlem magam, mert ugyerzem nem vagyok eleg neki.
2013. jún. 26. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!