Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katerina11 kérdése:
Megcsalja a feleségét? (többi lent)
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és február elején megismerkedtem egy nálam idősebb férfival(36 éves)Azóta beszélgetünk és néhányszor találkoztunk már! de kijelenteném,hogy még SEMMI nem történt úgy köztünk se egy csók se egy olyan érintés semmi! Már mindketten tudattuk egymással,hogy nagyon vonzódunk egymáshoz stb...ismerkedésünk elején mikor rákérdeztem a magánéletére nem felelt konkrétan amit furcsállottam is,csak annyit mondott romokban a magánélete stb...szokásos szöveg...aztán egy alkalommal mikor találkoztunk kiderült,hogy nős és van egy gyereke is,ott helyben dőlt össze számomra a világ,ugyanis én már kezdek többet érezni iránta...ahogy rám néz,a szemeiből már első alkalommal kiolvastam,hogy érez ő is valamit! ami később be is bizonyosodott mert elmondta...aztán egy alkalommal elkezdtünk olyan szexuális üzeneteket váltani,amelyekben ecseteljük egymásnak,hogyan és miként kényeztetnénk egymást! Sokszor belegondolok,hogy mit éreznék,ha az én férjem tenné ezt egy másik lánnyal,és eszembe jut az is hogy ő egy családapa stb...undorító dolgot művelek!!!aztán meg úgy vagyok vele,hogy nem érdekel,és fiatal vagyok élni akarok,és azt csinálni ami nekem tetszik! És bevallom,nagyon de nagyon lefeküdnék vele,mert egyszerűen annyira vonz,hogy az hihetetlen!!! Azzal,hogy beszélgetünk ,ráadásul ilyen dolgokról,és hogy találkozgatunk ő megcsalja a feleségét,vagy addig amíg nem történik konkrét dolog nem? azt még hozzá fűzném,hogy lelkileg olyan közel vagyunk egymáshoz,mármint már kiöntötte nekem a szívét a lelkét én is neki az enyémet,és lelkileg már nagyon összekapcsolódtunk! Kiváncsi lennék rá,ti mit gondoltok,hogy ez megcsalásnak számít-e már? :) köszönöm előre is a véleményeket!2013. jún. 30. 19:01
21/24 anonim válasza:
Legyél erős. Évekig tartó megaláztatástól és szenvedéstől, bűntudattól kíméled meg magadat, ha most kiteszed az életedből. Tudom-tudom, fájni fog így is, de hidd el, hogy messze nem annyira, mintha belebonyolódnál. Az már csak a hab a tortán, hogy ez így helyes.
22/24 anonim válasza:
19-es, amit írtál, azt tanítani kellene. Tudtam mindezt, de így egyben, leírva engem is szíven ütött! Köszi
:((((
24/24 Aspartia válasza:
Remélem nem ez lesz a következő topicnyitó kérdésed ezen a honlapon: "Mit csináljak? Kiderült, hogy másik szeretőt is tart mellettem! Átvert, de én szeretem!" Vagy valami ilyesmi.
Egyetemi zsaktársam csinált ilyesmit. Összejött egy 50-es pasival (gusztus kérdése), és hitegette, hogy elválik a nőjétől, stb. Ugyanígy gyereke volt. A csaj meg naív volt, utólag rájött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!