Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalja a feleségét? (többi lent)
úgy általában az előttem szólók nagy részével egyetértek
ami nekem furcsa, hogy február óta "gyötritek" egymást, és semmi sem történt még. nem azt akarom ezzel mondani, hogy történjen, mert az nem lenne jó (és nem lenne jó vége), hanem, hogy ez pasi nekem nem tetszik. szerintem menekülj.
És te ezek ellenére képes lennél lefeküdni vele? Tudod, hogy ez egy KICSIT rib.ncság? (bocsi, de tényleg...)
Nem vagytok állatok, ne találkozzatok és el tudjátok nyomni a szexuális vonzalmat.
"miért állok vele szóba egyáltalán,nem is érti! Meg nem akarta elhinni,hogy nincs párom stb...meg,hogy vele ilyen fiatal lányok nem állnának le stb..."
Drága, ezek olyan tipikus szövegek, ne csináld már...
A többit az előző válaszadók kifejtették, teljesen egyetértek velük. A testi vonzalom (márpedig Te egyértelműen erre helyezted a hangsúlyt) nem ér ennyit. Megvan köztetek a kémia, na bumm, majd meglesz mással is, akinek nincs gyereke.
Még 1x írom. Gondolj a gyerekre. Azért nem volt szex, mert otthon megkapja, különben nem lenne ilyen türelmes. Ergo a feleség nem sejt semmit. De ha kiderül ( márpedig a férfiak elég hulyék, és kiderül), abból válás lesz. A gyerek az apja nélkül nő fel. És mindez azért, mert neked viszket a pu ncid.
Ha mégis megteszed, remélem, cirka 15 év múlva te leszel a 21 éves bringával megcsalt asszony.
Bocs, de ez a véleményem.
Még mindig van olyan lány, aki elhiszi a százéves mesét??
-Csak a gyerek/közös cég/közös lakás miatt vagyok még a feleséggemmel
-Az asszonyt nem szeretem, szex sosem volt vele
-Te olyan különleges vagy
-Bárcsak előbb találkoztunk volna
-Csak veled tudok ilyen jókat beszélgetni
HAZUGSÁG! De fontolgatnád-e, hogy aláfekszel, ha bevallja őszintén, hogy tök jó neki otthon, szuper minden az asszonnyal közös életében, amit együtt építettek fel, csak hát férfi, közeledik a negyvenhez, aggasztja a gondolat, hogy mennyi puncit kihagyott... S kíváncs rád, elsősorban a szex miatt, másodsorban azért, mert imponál a hiúságának, hogy egy ostoba kis fruska így megszédült tőle, de soha az életben ne várj tőle egypár lopott óránál többet, minden alkalommal, miután belédürít, hazamegy a feleségéhez, aki vacsorával várja, együtt töltik az estét, majd egymást átölelve alszanak el. Eközben te otthon vergődsz, mert szerelmesnek hiszed magad. Ez kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!