Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalja a feleségét? (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katerina11 kérdése:

Megcsalja a feleségét? (többi lent)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és február elején megismerkedtem egy nálam idősebb férfival(36 éves)Azóta beszélgetünk és néhányszor találkoztunk már! de kijelenteném,hogy még SEMMI nem történt úgy köztünk se egy csók se egy olyan érintés semmi! Már mindketten tudattuk egymással,hogy nagyon vonzódunk egymáshoz stb...ismerkedésünk elején mikor rákérdeztem a magánéletére nem felelt konkrétan amit furcsállottam is,csak annyit mondott romokban a magánélete stb...szokásos szöveg...aztán egy alkalommal mikor találkoztunk kiderült,hogy nős és van egy gyereke is,ott helyben dőlt össze számomra a világ,ugyanis én már kezdek többet érezni iránta...ahogy rám néz,a szemeiből már első alkalommal kiolvastam,hogy érez ő is valamit! ami később be is bizonyosodott mert elmondta...aztán egy alkalommal elkezdtünk olyan szexuális üzeneteket váltani,amelyekben ecseteljük egymásnak,hogyan és miként kényeztetnénk egymást! Sokszor belegondolok,hogy mit éreznék,ha az én férjem tenné ezt egy másik lánnyal,és eszembe jut az is hogy ő egy családapa stb...undorító dolgot művelek!!!aztán meg úgy vagyok vele,hogy nem érdekel,és fiatal vagyok élni akarok,és azt csinálni ami nekem tetszik! És bevallom,nagyon de nagyon lefeküdnék vele,mert egyszerűen annyira vonz,hogy az hihetetlen!!! Azzal,hogy beszélgetünk ,ráadásul ilyen dolgokról,és hogy találkozgatunk ő megcsalja a feleségét,vagy addig amíg nem történik konkrét dolog nem? azt még hozzá fűzném,hogy lelkileg olyan közel vagyunk egymáshoz,mármint már kiöntötte nekem a szívét a lelkét én is neki az enyémet,és lelkileg már nagyon összekapcsolódtunk! Kiváncsi lennék rá,ti mit gondoltok,hogy ez megcsalásnak számít-e már? :) köszönöm előre is a véleményeket!

2013. jún. 30. 19:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy csak szexelni akar,ezt el is mondta meg is beszéltük meg is értettem! Nem akarja elhagyni a családját a feleségét,mert neki a gyereke az első! elmondta,hogy drasztikus lépést kéne meghoznia a saját boldogsága érdekében(elválni) de nem akarja hogy sérüljön a gyereke ebben az egészben!ezért nem teszi meg,hanem beletörődik a helyzetébe...
2013. jún. 30. 19:21
 12/24 anonim ***** válasza:

úgy általában az előttem szólók nagy részével egyetértek

ami nekem furcsa, hogy február óta "gyötritek" egymást, és semmi sem történt még. nem azt akarom ezzel mondani, hogy történjen, mert az nem lenne jó (és nem lenne jó vége), hanem, hogy ez pasi nekem nem tetszik. szerintem menekülj.

2013. jún. 30. 19:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

És te ezek ellenére képes lennél lefeküdni vele? Tudod, hogy ez egy KICSIT rib.ncság? (bocsi, de tényleg...)

Nem vagytok állatok, ne találkozzatok és el tudjátok nyomni a szexuális vonzalmat.

2013. jún. 30. 19:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"miért állok vele szóba egyáltalán,nem is érti! Meg nem akarta elhinni,hogy nincs párom stb...meg,hogy vele ilyen fiatal lányok nem állnának le stb..."

Drága, ezek olyan tipikus szövegek, ne csináld már...

A többit az előző válaszadók kifejtették, teljesen egyetértek velük. A testi vonzalom (márpedig Te egyértelműen erre helyezted a hangsúlyt) nem ér ennyit. Megvan köztetek a kémia, na bumm, majd meglesz mással is, akinek nincs gyereke.

2013. jún. 30. 19:25
 15/24 A kérdező kommentje:
nos azért gyötörjük egymást február óta mivel én nem adom magam egykönnyen...még mindig tartom magam és még mindig rágódok,hogy mi legyen..mit tegyek...az a baj,hogy magam sem tudom mit akarok!az egyik felem akarja a másik meg nem és undorodik magamtól,hogy egyáltalán megfordult a fejembe az,hogy összeszűrjem vele úgy a levet és tönkretegyek egy családot!
2013. jún. 30. 19:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Még 1x írom. Gondolj a gyerekre. Azért nem volt szex, mert otthon megkapja, különben nem lenne ilyen türelmes. Ergo a feleség nem sejt semmit. De ha kiderül ( márpedig a férfiak elég hulyék, és kiderül), abból válás lesz. A gyerek az apja nélkül nő fel. És mindez azért, mert neked viszket a pu ncid.

Ha mégis megteszed, remélem, cirka 15 év múlva te leszel a 21 éves bringával megcsalt asszony.

Bocs, de ez a véleményem.

2013. jún. 30. 19:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Törpilla tökéletesen leírta a dolgot, nincs is mit hozzáfűzni. Ennyi.
2013. jún. 30. 19:44
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltok és leírjátok a véleményeiteket! sokat jelent nekem és sokat segít is! :)
2013. jún. 30. 19:44
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig van olyan lány, aki elhiszi a százéves mesét??

-Csak a gyerek/közös cég/közös lakás miatt vagyok még a feleséggemmel

-Az asszonyt nem szeretem, szex sosem volt vele

-Te olyan különleges vagy

-Bárcsak előbb találkoztunk volna

-Csak veled tudok ilyen jókat beszélgetni

HAZUGSÁG! De fontolgatnád-e, hogy aláfekszel, ha bevallja őszintén, hogy tök jó neki otthon, szuper minden az asszonnyal közös életében, amit együtt építettek fel, csak hát férfi, közeledik a negyvenhez, aggasztja a gondolat, hogy mennyi puncit kihagyott... S kíváncs rád, elsősorban a szex miatt, másodsorban azért, mert imponál a hiúságának, hogy egy ostoba kis fruska így megszédült tőle, de soha az életben ne várj tőle egypár lopott óránál többet, minden alkalommal, miután belédürít, hazamegy a feleségéhez, aki vacsorával várja, együtt töltik az estét, majd egymást átölelve alszanak el. Eközben te otthon vergődsz, mert szerelmesnek hiszed magad. Ez kell neked?

2013. jún. 30. 19:59
 20/24 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es :) sikerült megríkatnod! :( de ez nem rossz... :) csak annyi,hogy amit leírtál teljesen igaz... :( kezdve a szövegekkel amiket majdhogynem ugyanígy mondott nekem is :(((( köszönöm a véleményed!
2013. jún. 30. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!