Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalja a feleségét? (többi lent)
Nos, ha romokban a magánélete, váljon el, aztán bármi lehet.
Én ezt az egészet a felesége helyében rosszabbul élném meg, mintha 1x zavart aggyal lefeküdt volna valakivel.
Ne a feleségre gondolj, hanem a gyerekre!!! Ne csináld!
amikor kérdezted a magánéletét, nem felelt konkrétan, na ez az a pont amit egyből tudni kell, hogy ott van valami titok, ezek olyan egyszerű dolgok,
amúgy azt csinálsz amit akarsz, de csak szexre kellesz neki, ha el is válna, nem lesz a Tied, mert keres mást
ha lesz barátod ill. férjed gondolj bele milyen lesz mikor ezzel szembesülsz, ehhez semmiköze az élésnek, keressél függetlent, sok van N
Ha annyira romokban lenne a magánélete, már rég elvált volna. SZERINTEM csak meg akar dönteni. Azért, hogy van felesége meg gyereke egy elég fontos infó és először nem árulta el. Szerinted még mit hallgathat el előled? Hogy igazából nincs is romokba a magánélete?
Tény, hogy fiatal vagy, de ez nem azt jelenti, hogy nyugodt szívvel élvezkedhetsz más kárára, más embert megbántva...Nem gondolod át eléggé a felesége helyzetét, vagy akár a gyerek helyzetét. Egy család mehet ezzel tönkre, ha belemész az efféle játékokba. Egy gyerek csonka családba nőhet fel és miattad. Tény, hogy ha nem veled lehet mással csinálná ugyan ezt, de szerintem eléggé szánalmas, ha így belenyugodnál ebbe és hagynád, hogy ez az egész a te lelkeden száradjon.
Ja, okoskodtam, de értelmes választ nem írtam. Ameddig csak találkozgattok, addig az én szememben nem megcsalás.
Amúgy szerintem felejtsd el, hagyd ott, úgyse lesz belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!