Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalja a feleségét? (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katerina11 kérdése:

Megcsalja a feleségét? (többi lent)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és február elején megismerkedtem egy nálam idősebb férfival(36 éves)Azóta beszélgetünk és néhányszor találkoztunk már! de kijelenteném,hogy még SEMMI nem történt úgy köztünk se egy csók se egy olyan érintés semmi! Már mindketten tudattuk egymással,hogy nagyon vonzódunk egymáshoz stb...ismerkedésünk elején mikor rákérdeztem a magánéletére nem felelt konkrétan amit furcsállottam is,csak annyit mondott romokban a magánélete stb...szokásos szöveg...aztán egy alkalommal mikor találkoztunk kiderült,hogy nős és van egy gyereke is,ott helyben dőlt össze számomra a világ,ugyanis én már kezdek többet érezni iránta...ahogy rám néz,a szemeiből már első alkalommal kiolvastam,hogy érez ő is valamit! ami később be is bizonyosodott mert elmondta...aztán egy alkalommal elkezdtünk olyan szexuális üzeneteket váltani,amelyekben ecseteljük egymásnak,hogyan és miként kényeztetnénk egymást! Sokszor belegondolok,hogy mit éreznék,ha az én férjem tenné ezt egy másik lánnyal,és eszembe jut az is hogy ő egy családapa stb...undorító dolgot művelek!!!aztán meg úgy vagyok vele,hogy nem érdekel,és fiatal vagyok élni akarok,és azt csinálni ami nekem tetszik! És bevallom,nagyon de nagyon lefeküdnék vele,mert egyszerűen annyira vonz,hogy az hihetetlen!!! Azzal,hogy beszélgetünk ,ráadásul ilyen dolgokról,és hogy találkozgatunk ő megcsalja a feleségét,vagy addig amíg nem történik konkrét dolog nem? azt még hozzá fűzném,hogy lelkileg olyan közel vagyunk egymáshoz,mármint már kiöntötte nekem a szívét a lelkét én is neki az enyémet,és lelkileg már nagyon összekapcsolódtunk! Kiváncsi lennék rá,ti mit gondoltok,hogy ez megcsalásnak számít-e már? :) köszönöm előre is a véleményeket!

2013. jún. 30. 19:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
az egésznek semmi értelme.. sose fogja elhagyni a feleségét, téged csak hitegetni fog, te depis leszel.. kell ez neked?
2013. jún. 30. 19:03
 2/24 anonim ***** válasza:
Ha nős, akkor nincs min gondolkozni. Otthagyni, elfelejteni.
2013. jún. 30. 19:06
 3/24 anonim ***** válasza:
13%
Élni akarsz? Akkor ne szerelmes témákat írogass, hanem feküdj le vele és menj tovább az élet buli vonatán
2013. jún. 30. 19:08
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha romokban a magánélete, váljon el, aztán bármi lehet.

Én ezt az egészet a felesége helyében rosszabbul élném meg, mintha 1x zavart aggyal lefeküdt volna valakivel.

Ne a feleségre gondolj, hanem a gyerekre!!! Ne csináld!

2013. jún. 30. 19:11
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,hogy ezekek általában nem hagyják el a családjukat,csak nagyon kényelmes nekik,hogy otthon vár az asszonya gyerek,tiszta ruha,főtt étel stb,közben meg máshol a tip-top maca,aki szétteszi a lábát amikor csak kéri tőle :) én nem akarok a szeretője lenni,mármint nem hosszútávon,max csak néhány szexuális élmény erejéig...és azt hozzátenném,hogy erkölcsösen lettem nevelve,nem az a kicsapongó,minden szembejövő pasival szexelő típus vagyok!(eddig egy komolya pasim volt,akivel elvesztettem a szüzességem)
2013. jún. 30. 19:13
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted hány hozzád hasonló fruskának adta még elő ezt a "magánéletem romokban" blablablát?
2013. jún. 30. 19:13
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

amikor kérdezted a magánéletét, nem felelt konkrétan, na ez az a pont amit egyből tudni kell, hogy ott van valami titok, ezek olyan egyszerű dolgok,

amúgy azt csinálsz amit akarsz, de csak szexre kellesz neki, ha el is válna, nem lesz a Tied, mert keres mást

ha lesz barátod ill. férjed gondolj bele milyen lesz mikor ezzel szembesülsz, ehhez semmiköze az élésnek, keressél függetlent, sok van N

2013. jún. 30. 19:15
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira romokban lenne a magánélete, már rég elvált volna. SZERINTEM csak meg akar dönteni. Azért, hogy van felesége meg gyereke egy elég fontos infó és először nem árulta el. Szerinted még mit hallgathat el előled? Hogy igazából nincs is romokba a magánélete?

Tény, hogy fiatal vagy, de ez nem azt jelenti, hogy nyugodt szívvel élvezkedhetsz más kárára, más embert megbántva...Nem gondolod át eléggé a felesége helyzetét, vagy akár a gyerek helyzetét. Egy család mehet ezzel tönkre, ha belemész az efféle játékokba. Egy gyerek csonka családba nőhet fel és miattad. Tény, hogy ha nem veled lehet mással csinálná ugyan ezt, de szerintem eléggé szánalmas, ha így belenyugodnál ebbe és hagynád, hogy ez az egész a te lelkeden száradjon.

2013. jún. 30. 19:16
 9/24 anonim ***** válasza:

Ja, okoskodtam, de értelmes választ nem írtam. Ameddig csak találkozgattok, addig az én szememben nem megcsalás.

Amúgy szerintem felejtsd el, hagyd ott, úgyse lesz belőle semmi.

10/24 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem sok fruskának,mivel az önbizalma eléggé a pad alatt van... eleinte mindig mondta,hogy miért állok vele szóba egyáltalán,nem is érti! Meg nem akarta elhinni,hogy nincs párom stb...meg,hogy vele ilyen fiatal lányok nem állnának le stb...
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!