Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a pasim? Ezek a jelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a pasim? Ezek a jelek arra utalnak?

Figyelt kérdés
Lemondta a találkozásunkat,arra hivatkozva,hogy fáradt.Egész nap aludt is ma,viszont egy délutáni bejegyzésben meg azt láttam,hogy lájkolta egy igen ribi lány igen ribis képét.Nem régóta ismerősök,barátom kicsit fura az utóbbi pár napban,nemigen kedveskedik.Szerintetek a csaj áll a hátterében,vagy túlreagálom?

2013. máj. 25. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Paranoiás vagy, ha ez így menne egy hónapja akkor azt mondom igen van okod parázni de így nincs.
2013. máj. 25. 22:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha aludt akkor tény, hogy nem a szellemme lájkolt. Nem rég ismerőse akkor mit lájkolgatja a ribis képét? Nem tudni, hogy megcsalt, de ezek tényleg nagyon gyanúsak. Benne van, hogy megcsalhatot, de nincs bizonyítékod rá. Addig felesleges vitába kerekedni.
2013. máj. 25. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
a kommunikáció mindennek az alapja, mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha ugyanúgy törődne veled mint régebben (persze finoman), és szerintem se a netre alapozd a kapcsolatot, hány lájk meg hány szívecske meg ilyesmi (bocsi de személy szerint a hideg ráz ki ezektől)
2013. máj. 25. 22:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Az előtt lájkolta a képet,mielőtt elment aludni.Csak én később vettem észre.
2013. máj. 25. 22:22
 15/17 Pendulum92 ***** válasza:
Mai párkapcsolatok a facebookon zajlanak már? Lemaradtam.
2013. máj. 25. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:

"gyökérnek meg hisztisnek tartana"? Ha szeret akkor mindent meg lehet beszélni!

Nekem is volt egy ilyen barátom sajnos a ribis kép likeolása igenis jelentett valamit, de ha szólsz, max ravaszabb lesz és nem veszed észre és úgy csinálja ne lásd.

Ezért a képtől függetlenül szerintem tisztáznotok kéne egymásnak egy könnyed független beszélgetésben mit vársz el tőle és ő is mondja el ő mit vár el tőled. Mi az ami rosszul eshet de mi az ami még belefér. Ha tudja, hogy neked ez rosszul esik és mégis csinálja akkor ott valami nem stimmel. Egy párkapcsolat sok kompromisszumból áll mivel két egyéniséget kell közös nevezőre hozni, ez egyáltalán nem nehéz feladat mint sokan hiszik csak kommunikáció, bizalom és szeretet kell. Ha komolyan akarsz beszélgetni vele de ő ehelyett gyökérnek meg hisztisnek tart vagy elküld, hogy hagyd békén akkor nem vesz komolyan, tehát sosem fogja azt nyújtani amire te vágysz.

2013. nov. 7. 10:09
 17/17 A kérdező kommentje:
2 napra rá szakítottunk, úgyhogy mégsem vagyok hülye
2013. nov. 7. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!