Vannak jelek, amik arra utalnak, hogy megcsal. Nyomozzak
vagy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt, nyáron költöztünk össze abba a lakásba, amit örököltem. Nincs vita, mindent felesben fizetünk. Augusztus végén volt az utolsó intim együttlétünk. Azóta vagy ő fáradt, vagy én. Mindketten dolgozunk (ma épp nem mert kontrollra megyek dokihoz). Én is sokszor vagyok fáradt, de hiányzik a kedveskedése, az ölelése. Sokszor van, hogy késik 45-60 perceket, ilyenkor azt mondja, a munkahelyén gondok vannak. Ez persze előfordult már, ezért nem tudom, hogy ez valós indok-e. Ahogy közeleg a tél, egyre kevesebb a munkájuk, majd van kb 1-1,5 hónap leállás, amikor csak ülnek az irodában, és beszélgetnek. Hétvégén néha elmegyünk sétálni, de ez is ritka. Már nem is eszi meg a főztömet, inkább azt mondja: " ne fáradj drágám, majd én főzök!". Párszor már előfordult, hogy női parfümöt éreztem a ruháján. Azt mondta, a kolleganői befújták, mert szerintük ez vicces. (19-21 éves libákkal dolgozik együtt...) Szerintetek ezek arra utalnak, hogy megcsal?
Szerintem még várj egy kicsit, ennyi idősen lehet, hogy ezek a csajok ilyenekkel viccelődnek.
Az viszont tényleg nem rózsás, hogy ilyen rég voltatok együtt utoljára, ennyi erővel minden pár foghatná a fáradtságra és sose lennének együtt.
Csak figyelj csendesen, lehet, hogy nincs alapja a féltékenykedésnek.
24\L
2009. okt. 13. 10:36
2/18 A kérdező kommentje:
Előtte napi 2-3 szex volt, most örülhetek a havi egynek. :S És egyik napról a másikra. :( Elhiszem, hogy fáradt, de ennyire?
2009. okt. 13. 10:48
3/18 anonim válasza:
Ő akar főzni! Na, ez nekem is gyanús lenne, máshoz szokott, mástól tanult azóta...hm..A női parfüm női hajszál nélkül még akár ártatlan dolog is lehet...
2009. okt. 13. 10:49
4/18 A kérdező kommentje:
de több mint 2 és fél évig megette a főztömet, és kb 2 hónapja meg "megunta"? Választékosan főzök, úgy ahogy az anyukám és nagymamám. Az elmúlt 2 hónap alatt 2x vett magának parfümöt.
2009. okt. 13. 10:54
5/18 anonim válasza:
Szerintem törődj magaddal, csinálj programokat magadnak, érezd jól magad a bőrödben. Ha akar, olykor tarthasson veled, de ha nem, egyedül is menj, vagy barátokkal.
Próbálj nem teljesen rákattanni arra, hogy ő mit (nem) csinál). Fogadd el, ha főzni akar. Nem vagyunk mindig egyforma energiaszinten.
De a nyűglődés, nyávogás, nyaggatás biztos nem segít (saját tapasztalat:-()...
2009. okt. 13. 10:59
6/18 A kérdező kommentje:
Reggel 8tól d.u. 5ig dolgozom. Ő fél5ig, utána megy edzésre, 5től fél7ig. Megvan a saját kis életünk, de este sok mindent észreveszek. És látom, hogy valami nincs rendben. A telefonjába még sosem kutakodtam, egyszer rákérdeztem, mikor ideköltözött, hogy szabad-e. Azt mondta, nyugodtan, csak ne töröljek ki semmit. Végül is nem néztem bele.
2009. okt. 13. 11:03
7/18 anonim válasza:
Nem azt írtad, hogy egyszer ő, egyszer te vagy fáradt?
Azaz ő pontosan ugyanazt gondolhatná rólad.
Szerintem beszéld meg vele ezt, nyomozni nem érdemes semmiképpen. Most a legrosszabb amit tehetsz az az, hogy beképzelsz magadnak minden rosszat, ezzel mérgezve meg a kapcsolat légkörét. Őszinte beszélgetésre van szükség.
2009. okt. 13. 11:11
8/18 A kérdező kommentje:
De azért mert én fáradt vagyok, még lenne kedvem a szexhez. De neki nem. Ugyanúgy irodában dolgozunk, nem végzünk fizikai munkát.
2009. okt. 13. 11:13
9/18 anonim válasza:
Egy egészséges felnőtt férfinak és nőnek tuti, hogy több szexre van szüksége, mint havi egy. A nők jobban bírják a pasiik kevésbé. (szerintem) Ne kutakodj, de mond el neki az aggályaidat, és jelezd, ha nem változtattok semmin, együtt, akkor ez a kapcsi végéhez fog vezetni. Egyébként szerintem is megcsal.
2009. okt. 13. 11:49
10/18 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, azt mondta, majd hétvégén több időnk lesz egymásra. 2 hétvége is eltelt, mindig menni kellett valahova, soha nem volt ideje rám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!