Vannak jelek, amik arra utalnak, hogy megcsal. Nyomozzak vagy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt, nyáron költöztünk össze abba a lakásba, amit örököltem. Nincs vita, mindent felesben fizetünk. Augusztus végén volt az utolsó intim együttlétünk. Azóta vagy ő fáradt, vagy én. Mindketten dolgozunk (ma épp nem mert kontrollra megyek dokihoz). Én is sokszor vagyok fáradt, de hiányzik a kedveskedése, az ölelése. Sokszor van, hogy késik 45-60 perceket, ilyenkor azt mondja, a munkahelyén gondok vannak. Ez persze előfordult már, ezért nem tudom, hogy ez valós indok-e. Ahogy közeleg a tél, egyre kevesebb a munkájuk, majd van kb 1-1,5 hónap leállás, amikor csak ülnek az irodában, és beszélgetnek. Hétvégén néha elmegyünk sétálni, de ez is ritka. Már nem is eszi meg a főztömet, inkább azt mondja: " ne fáradj drágám, majd én főzök!". Párszor már előfordult, hogy női parfümöt éreztem a ruháján. Azt mondta, a kolleganői befújták, mert szerintük ez vicces. (19-21 éves libákkal dolgozik együtt...) Szerintetek ezek arra utalnak, hogy megcsal?2009. okt. 13. 10:31
11/18 anonim válasza:
Én tuti megcsinálnám vele ugyanezt. Eljárnék egyedül, tovább maradnék, kerülném. Vajon mit szólna?
12/18 anonim válasza:
Szerintem még ne gondolj a legrosszabbra. Lehet, hogy azért kezdett főzni, hogy téged kíméljen, de miért nem kérdezel rá? Az a baj a mai kapcsolatokkal, hogy csak éldegélünk egymás mellett és a beszélgetések szinte mindenhol kezdenek eltűnni. Amikor mind a ketten ráértek, nem kell sehova rohanni, nincs érdekes műsor a TV-ben üljetek le és beszélgessetek. Mond el neki az aggodalmad, lehet, hogy megnyugszol. Bár lehet, hogy nem. Fontos, hogy ne térjen ki a kérdéseid elől, mert az tényleg gyanús lehet! Hát ez a szex-téma elég kényes dolog, de erről is lehet beszélgetni...
13/18 anonim válasza:
lehet, hogy MÉG nem csalt meg, de hogy nő van a dologban, az biztos.
(szemét férfiak)
14/18 A kérdező kommentje:
De ő sokkal később ér haza, mint én. Szeretek főzni, ő is. Eleinte nem is akart főzni, azt mondta finomabban és ügyesebben főzök, mint ő. (Én főzés közben mosogatok is.) Ezért egyeztünk meg abban, hogy én főzök.
2009. okt. 13. 13:15
15/18 anonim válasza:
Figyelj, ha ő rendbe akarná hozni a kettőtök dolgát, figyelne rád. Ha te már szóltál neki, és ennek ellenére már két hétvége is úgy telt el, hogy semmi nem változott, akkor mire vársz? 23 éves vagy, így akarsz élni?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem. De szeretem.
2009. okt. 13. 15:59
17/18 anonim válasza:
Azért csak azt gondolom, hogy találj ki saját programokat. Néha érj haza később, légy titokzatos, ábrándos. Ne faggasd, hogy miért késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!