Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Pénteken,szombaton barátommal együtt aludtunk.Vasárnap viszont már nem szerette volna.. erre azt adta be,hogy hagyjam a családot egy kicsit.Aztán Vasárnap este véletlen nekem küldött visszahívót az anyja helyett,s ezért vissza hívtam,amiben azt mondta hogy elmegy egy kicsit szórakozni..apuja mondta facebookon hogy bulizni ment a szomszédba.De ha ez a véletlen nincs,akkor nem is tudom meg hogy elmegy bulizni..
Mostantól meg kezdhetek el félni..mert jön a nyár,elmegy mindig bulizgatni.. s kitudja mikor csal meg.. :( Mit csináljak szerintetek?
mondjuk amit a hatodik hszben írtál kérdező, az engem is megingatna, meg gondolkozóba ejtene
mióta vagytok együtt?
utolsó
"ilyen helyzetekben imbolygok" tehát nincs meg a bizalom.
Nekem is van barátom és tőle egy sztriptízbárba is elmehetne mert ismerem, és bízok benne annyira h tudjam h nem tenne semmit.
Igazából a srác múltja miatt érthető szerintem h imbolyogsz mert tudat alatt attól félsz h téged is megcsal ahogy az előző csaját. Ilyen alapokra meg nagyon nehéz építeni. (főleg h nem segít a csókolózós ötletével)
Hát ezen vagy túljuttok ketten, de ez így sokáig nem működik szerintem...
Ha nem hozod fel akkor meg szenvedsz, és téged őröl fel ez az egész...
Nézd ezt vagy meg tudjátok oldani magatok között vagy nem, ha fontos vagy neki megérheti h miért aggódsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!