Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kistörpi kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pénteken,szombaton barátommal együtt aludtunk.Vasárnap viszont már nem szerette volna.. erre azt adta be,hogy hagyjam a családot egy kicsit.Aztán Vasárnap este véletlen nekem küldött visszahívót az anyja helyett,s ezért vissza hívtam,amiben azt mondta hogy elmegy egy kicsit szórakozni..apuja mondta facebookon hogy bulizni ment a szomszédba.De ha ez a véletlen nincs,akkor nem is tudom meg hogy elmegy bulizni..

Mostantól meg kezdhetek el félni..mert jön a nyár,elmegy mindig bulizgatni.. s kitudja mikor csal meg.. :( Mit csináljak szerintetek?

2013. máj. 20. 11:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

mondjuk amit a hatodik hszben írtál kérdező, az engem is megingatna, meg gondolkozóba ejtene

mióta vagytok együtt?

utolsó

2013. máj. 20. 11:26
 12/18 A kérdező kommentje:
11. <- október 23-án lesz 2éve,hogy együtt vagyunk
2013. máj. 20. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez nem válasz arra h nem tudsz benne bízni :S
2013. máj. 20. 11:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazából bízok benne,mert mindig kedveskedik nekem meg persze érzem,hogy szeret,de az ilyen helyzetekben meg imbolygok:\\
2013. máj. 20. 11:41
 15/18 anonim ***** válasza:

"ilyen helyzetekben imbolygok" tehát nincs meg a bizalom.

Nekem is van barátom és tőle egy sztriptízbárba is elmehetne mert ismerem, és bízok benne annyira h tudjam h nem tenne semmit.

Igazából a srác múltja miatt érthető szerintem h imbolyogsz mert tudat alatt attól félsz h téged is megcsal ahogy az előző csaját. Ilyen alapokra meg nagyon nehéz építeni. (főleg h nem segít a csókolózós ötletével)

Hát ezen vagy túljuttok ketten, de ez így sokáig nem működik szerintem...

2013. máj. 20. 11:44
 16/18 A kérdező kommentje:
De az a baj,hogy ha meg felhozom ezt a témát,akkor félek,hogy megint felhúzza magát azon hogy féltékenykedem..:\\
2013. máj. 20. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha nem hozod fel akkor meg szenvedsz, és téged őröl fel ez az egész...

Nézd ezt vagy meg tudjátok oldani magatok között vagy nem, ha fontos vagy neki megérheti h miért aggódsz.

2013. máj. 20. 11:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazad van,köszönöm :) !
2013. máj. 20. 11:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!