Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Pénteken,szombaton barátommal együtt aludtunk.Vasárnap viszont már nem szerette volna.. erre azt adta be,hogy hagyjam a családot egy kicsit.Aztán Vasárnap este véletlen nekem küldött visszahívót az anyja helyett,s ezért vissza hívtam,amiben azt mondta hogy elmegy egy kicsit szórakozni..apuja mondta facebookon hogy bulizni ment a szomszédba.De ha ez a véletlen nincs,akkor nem is tudom meg hogy elmegy bulizni..
Mostantól meg kezdhetek el félni..mert jön a nyár,elmegy mindig bulizgatni.. s kitudja mikor csal meg.. :( Mit csináljak szerintetek?
egy kis szabadság mindenkinek kell, ha nem olyan, akkor nem fog megcsalni, és nem kell félned, meg ezen felstresszelned magad
a barátaira ő is, te is szánhattok egy kis időt, persze közösen megbeszélve, és nem úgy, hogy te várod őt, ő meg elmegy valahová a haverjaival pl. focizni, vagy bárhová
ha pl. sportolni mennek akkor kimehetsz szurkolni stb.
bulizni meg közösen is lehet, vagy pl. azzal a társaságoddal akiket ismer ő is, és bízik benned
Jó hát így jobban értem...h tudod az előéletét nem tudsz igazán bízni benne. (megj én sem tudnék) Igazából ez olyan mint a lassú méreg. Előbb utóbb felőröl...ha nem tudsz igazán bízni benne akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.
Ami meg a csókot illeti, ha már más lányon jár az esze akkor mehet a francba. Most vagy te elég vagy neki, vagy menjen keressen olyat aki ezt eltűri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!