Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kistörpi kérdése:

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pénteken,szombaton barátommal együtt aludtunk.Vasárnap viszont már nem szerette volna.. erre azt adta be,hogy hagyjam a családot egy kicsit.Aztán Vasárnap este véletlen nekem küldött visszahívót az anyja helyett,s ezért vissza hívtam,amiben azt mondta hogy elmegy egy kicsit szórakozni..apuja mondta facebookon hogy bulizni ment a szomszédba.De ha ez a véletlen nincs,akkor nem is tudom meg hogy elmegy bulizni..

Mostantól meg kezdhetek el félni..mert jön a nyár,elmegy mindig bulizgatni.. s kitudja mikor csal meg.. :( Mit csináljak szerintetek?

2013. máj. 20. 11:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Istenem...nők...
2013. máj. 20. 11:13
 2/18 anonim ***** válasza:
Miért baj h elmegy bulizni? Ne légy pióca, kell a függetlenség, különben megfojtod a kapcsolatot! Menj el te is valahova, vagy hívd át barátnőidet...
2013. máj. 20. 11:14
 3/18 anonim ***** válasza:
mond meg neki a véleményed
2013. máj. 20. 11:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Felőlem menjen...de nem is szólt,én meg itt vártam volna egész este.
2013. máj. 20. 11:17
 5/18 anonim ***** válasza:
nem adsz neki semmi szabadságot? ezzel fogod magad mellöl elűzni..
2013. máj. 20. 11:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok,barátom mesélte,hogy volt mikor 2 lánnyal járt egyszerre,úgy hogy az egyik csak sem tudta,hogy van egy második.. Meg mindig mondja mikor az ilyen témára kerül a sor,hogy "de ha mondjuk pia hatása alatt vagyok,akkor nem baj ha megcsókolom.." Nem baj???? szerintem az is megcsalás.. Ezért félek,mindig mikor elmegy bulizgatnii..
2013. máj. 20. 11:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Hahó nem vagytok összenőve! Ne legyél már ennyire függő tőle...az életed nem csak róla kell, hogy szóljon. Ez így eléggé egészségtelen szerintem...hidd el előbb utóbb ezt megunja és emiatt fog otthagyni.
2013. máj. 20. 11:21
 8/18 A kérdező kommentje:
De adok szabadságot.. Így is csak hétvégente találkozunk már,mivel ő már elballagott a sulinkból..
2013. máj. 20. 11:22
 9/18 anonim ***** válasza:

egy kis szabadság mindenkinek kell, ha nem olyan, akkor nem fog megcsalni, és nem kell félned, meg ezen felstresszelned magad

a barátaira ő is, te is szánhattok egy kis időt, persze közösen megbeszélve, és nem úgy, hogy te várod őt, ő meg elmegy valahová a haverjaival pl. focizni, vagy bárhová

ha pl. sportolni mennek akkor kimehetsz szurkolni stb.

bulizni meg közösen is lehet, vagy pl. azzal a társaságoddal akiket ismer ő is, és bízik benned

2013. máj. 20. 11:24
 10/18 anonim ***** válasza:

Jó hát így jobban értem...h tudod az előéletét nem tudsz igazán bízni benne. (megj én sem tudnék) Igazából ez olyan mint a lassú méreg. Előbb utóbb felőröl...ha nem tudsz igazán bízni benne akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.

Ami meg a csókot illeti, ha már más lányon jár az esze akkor mehet a francba. Most vagy te elég vagy neki, vagy menjen keressen olyat aki ezt eltűri.

2013. máj. 20. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!