Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos az aggodalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az aggodalmam?

Figyelt kérdés

Alapvetően boldog, kiegyensúlyozott, stabil párkapcsolatban, 2 éve élünk már együtt.

Neki rengeteg barátja van, szeret beszélni, ismerkedni, jópofizni. Eleinte zavart kicsit, hogy ennyit beszélget lányokkal, mind facebookon, mind élőben, de nyugtattam magam, hogy csak nagyon szeret barátkozni :) Rövidesen megtörtént a baj, a beszélgetésekből flörtölgetések lettek, szaftos ígéretek, hogy hogyan fogják majd meglátogatni egymást stb. Sosem volt tényleges megcsalás, ez inkább csak amolyan félrekacsintgatás, de nekem ugyanolyan szarul esett. Hogy ugyanazzal a dumával hódítja a másik lányt, mint amivel anno engem. Nem válóok, felnőtt emberek módjára meg tudjuk beszélni.

Ezek mindig kiderültek, mindig megbeszéltük, mindig megígérte, hogy soha többé. Aztán már vagy háromnegyed éve tényleg nincs ilyen.

Most záróvizsga-okokból hazaköltöztem egy hónapra, nem is nagyon tudunk találkozni csak kb 10 naponta. És elkezdtem félni. Hogy mit csinálhat, kivel beszélgethet, miközben én nem vagyok ott. Ma észrevettem, hogy egy lány lájkolgatja a posztjait. Tudom, ez önmagában nem alapozná meg a gyanúmat, de ilyen "előélettel" sajnos hajlamos vagyok rosszra gondolni. :( A lány egy régi barát, akivel már évek óta nem volt különösebben szoros a kapcsolata, de úgy tűni az utóbbi időben megint egymásra találtak. Írt a falára egy olyat, hogy mennyire örül neki, és hogy szereti (mármint, így barátilag. gondolom.)

Aggódom. Mit tehetnék?

2013. máj. 11. 03:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2013. máj. 11. 03:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Én várakozó álláspontot vennék fel. A bizonytalanra felesleges lerohanást kivitelezni. Várj, ha tényleg vaj van a füle mögött, előbb-utóbb úgyis lesz árulkodó jel. Már az is annak vehető, ha nem szorgalmazza a találkozást. Tartsd szemmel őt, ha ettől nyugodtabb leszel, de én most felvenném a kesztyűt és várnék. Ha terel, kerüli a szót, beszélgetést, nem mer hosszasan a szemedbe nézni, zavarba jön, vagy pont folyékonyan megindul a nyelve (ez is a hazudozás egyik tünete), akkor tuti kamuzik.

Mindig csak egyetlen apró részlet kerüli el a hazudozók figyelmét, ami pont lebuktatja őket. De alapvetően, ha ennyire itt tart a kapcsolat, akkor elgondolkodnék, van-e értelme a folytatásnak.

2013. máj. 11. 03:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért az nem bűn és nem gáz, ha valaki lájkolja a posztjait és közel állnak egymáshoz.

Ha bármi szexuális ajánlat elhangozna vagy történne, az tényleg baj, de ne előlegezd meg neki, hogy biztosan megcsal.

Ha ennyire nem tudsz bízni benne, meg kéne gondolni, hogy érdemes-e együtt lennetek

2013. máj. 11. 03:43
 4/6 Buborék Fejü ***** válasza:
Ááá bocs de bele sem kezdek az elolvasásba.... de megigérem, hogy válaszolok :))).
2013. máj. 11. 04:07
 5/6 Buborék Fejü ***** válasza:

GeGel mi vagy Te? Valami 0-24 felhasználó, aki nem hagy válasz nélkül senkit?! :D

Bocs :D

2013. máj. 11. 04:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem már az első is válóok volt. Épp azért, mert onnantól nem tudsz bízni benne, akkor meg semmi értelme a kapcsolatnak. A bizalom sajnos ilyen, csak egyszer lehet eljátszani.

De ha már itt vagytok, légy résen, figyeld a jeleket.

2013. máj. 11. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!