Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígérte de hogy higyjek neki?
Kiderült a pasim szextárskeresőre regelt.megkérdeztem miért? Azt mondta mielőtt mi megismerkedtünk volna és h nem szereti magát oldalakról csak úgy letörölgetni.Azt is mondta hogy amíg velem van nem veszi komolyan de tudom h naponta min.1x belép..Szóvá tettem.neki h szingliként van írva ..megváltoztatta h kapcsolatban,egyidejűleg kibővítette az ideális partner jelölt adait..eddog csak az volt h max 35év..most pluszba hozzáírta max 182cm és max 65kg..
Nem tudja h regeltem az oldalra egy barátnőm fényképével. Ráírtam visszaírt egy hellot azota semmi több..létezik olyan h regelve van de ténLeg képes megállni h ott keressen magának ahogy ígérte? Vagy az eg3sz kamu és tuti félre dug v keresi az alkalmat?
Én próbálom elfogadni de nem igazán megy..zavar h fent van..pláne hog rendszeresen belép..nekem akarok szekálós házisárkánynak tűnni szóval várnám a válaszokat ki mit tenne? U.i. már volt egy beszélgetésünk erről ami során biztosított h nem lép csak nem tudom ezt mennyire lehet komoly ígéretnek venni?
Nők...
Azt hiszik az már minden ha hagyják, hogy megdugják őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!