Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megígérte de hogy higyjek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lillus0501 kérdése:

Megígérte de hogy higyjek neki?

Figyelt kérdés

Kiderült a pasim szextárskeresőre regelt.megkérdeztem miért? Azt mondta mielőtt mi megismerkedtünk volna és h nem szereti magát oldalakról csak úgy letörölgetni.Azt is mondta hogy amíg velem van nem veszi komolyan de tudom h naponta min.1x belép..Szóvá tettem.neki h szingliként van írva ..megváltoztatta h kapcsolatban,egyidejűleg kibővítette az ideális partner jelölt adait..eddog csak az volt h max 35év..most pluszba hozzáírta max 182cm és max 65kg..

Nem tudja h regeltem az oldalra egy barátnőm fényképével. Ráírtam visszaírt egy hellot azota semmi több..létezik olyan h regelve van de ténLeg képes megállni h ott keressen magának ahogy ígérte? Vagy az eg3sz kamu és tuti félre dug v keresi az alkalmat?

Én próbálom elfogadni de nem igazán megy..zavar h fent van..pláne hog rendszeresen belép..nekem akarok szekálós házisárkánynak tűnni szóval várnám a válaszokat ki mit tenne? U.i. már volt egy beszélgetésünk erről ami során biztosított h nem lép csak nem tudom ezt mennyire lehet komoly ígéretnek venni?

2013. máj. 8. 09:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nők...

Azt hiszik az már minden ha hagyják, hogy megdugják őket :)

2013. máj. 8. 10:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Elmeseltem neki mennyire nehezen bizom meg( nem azert mert megcsaltak parszor) ennek ellenere fent maradt..nosirtam neki egy smst h nekem ez nem megy es megkonnyitem a dolgat. Nem akarok tovabbra is 24oraban ezen ragodni.sajnos o nem ertette meg vagy nem akarta megerteni h mi a "problemam".
2013. máj. 8. 10:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolja,magától hagyta volna az oldalt,és nem jutnának ilyesmik az eszébe.Az ilyen embernek nem is való párkapcsolat,még nem nő fel.Tisztára gyerekes.
2013. máj. 8. 10:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Beszeltunk, azt mondta h csak kernem kellett volna es h egyaltalan nem zavarta volna ha megkerem...azt is mondta h azt hitte nem zavar..
2013. máj. 8. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:
N hát nem is volt itt akkora probléma,csak kommunikáció gyerekek!Ennyi az egész.:)
2013. máj. 8. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:
De, itt probléma van...ha valaki komolyan gondolja a kapcsit, nem jár fel az oldalra. Nincs rá igénye, mert megállapodott. Ez a férfi nem a te igazi párod. Te is kellesz neki, meg még a többi no....Azt mondta,csak kérned kellett volna..etet téged, mert nem akar elveszíteni. Törli magát, aztán majd más néven újból felmegy. De már jobban fog vigyázni, hogy ne tudj róla.
2013. máj. 9. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!