Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás jelei? Párom furán viselkedik!
Figyelt kérdés
Nem kapok már csókot söt puszit sem.telefonja tiszta azt szégyen módon de megnéztem.kásik a munkábol,elöbb megy,nem nyul hozzám,bezselázi a haját de még be is lakkozza szét ne menjen.többet van a fürdöben munka elött mint én.nem volt ö ilyen!!mi változott meg?talán megcsal?2013. ápr. 19. 14:14
11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. ápr. 19. 15:38
12/23 A kérdező kommentje:
az is furcsa h még szülinapomra sem kaptam töle semmit,és vmeik nap hazaállitott egy nagy bonbonnal,meg is jegyeztem neki h mit csinált?azt mondta meglátta és gondolta tetszene nekem,amugy rendes srác.sosem veszekszünk.csak pár hete apróbb jeleket vettem észre.csomag futár sok emberrel találkozik nap mint nap,van böven lehetösége h tegyen vmi rosszat
2013. ápr. 19. 15:41
13/23 anonim válasza:
Elég mocsok dolog a másik privát szférájaban matatni. Mi vagy te moszados?
14/23 A kérdező kommentje:
tudod nincs olyan ember a világon aki sose tette volna ezt meg!!!biztos vagyok benne hogy ha valaki érzi hogy kapcsolatuk megváltozott,igenis de próbál utána járni h mi az oka!és hiába kérdezed meg öszintén,ha vki megcsal nem fogja bevallani,az emberek 99 százaléka biztos h letagadja.
2013. ápr. 20. 08:10
15/23 A kérdező kommentje:
Amugy meg mindent megadok neki,mindennap fözök sütök mindig a kedvencét.a lakás minid rendben van,kimutatom h szeretem,sokszor kezdeményezem és elutasit vagy nem is reagál rá.amugy nem vagyunk hűzasok.2 áve vagyunk együtt.1 éve lakunk együtt.de 1-2 hónapja mintha nem is a bnöje lennék,hanem mintha vmi jó haverja.remélem értitek h gondolom!
2013. ápr. 20. 08:15
16/23 anonim válasza:
Nyugodtan nézd meg a telefonján minden nap,én nem sértődnék meg ha a párom belenézne a telefonomba hiszen nincs mit rejtegetnem!!!Szerintem is gyanús.Engem is megcsaltak egyszer és ő az a tipus volt aki szexelt otthon hogy ne legyen gyanús és az tünt fel hogy másképpen szeretkezik velem mint addig.Te nem vettél még észre ilyesmit?Vagy egyáltalán nem szexeltek?
17/23 A kérdező kommentje:
szexelünk de ritkábban.ha én másznék rá vagy fáradt vagy fel sem veszi a jelzést amit adok felé.sexben ugy nem változott meg,bár h igy kérded eddig sosem testápolozott be sex elött.telefonját mindig az asztalon hagyja,most rááltam arra h megnéztem este mennyi pénz van a kártyáján.ha elalszik ma megint megnézem,megnézem kit hivott v irt e vkinek,és ha több pénz hiányzik rola akkor bukta van,mert hiába törli ki ha hiv vkit v ir vkinek,a pénz lemegy a kártyárol nem igaz?
2013. ápr. 22. 08:17
18/23 anonim válasza:
Az ilyen nőtol mentsen engem a jó Isten!!!
Megérdemled,ha megcsal.
Remélem kiderül,h csak simán ráunt a baromsagaidra,de sosem csalt meg...
19/23 kaparol85 válasza:
Sajnos elég gyanus viselkedés, mindenképp utána kell járni.
20/23 A kérdező kommentje:
csak nem fog megmenteni!!!!!mert mindenkiben megvan a kiváncsiság ösztöne,kiváncsi lennék ha a te bnöd,vagy feleságed azt mondaná elmegy a bnöjéhez,közben meg megtudod h hazudott,és rákérdezel de tagadja.egyböl elhagyod?vagy inkább próbálsz utánajárni az igazságnak????
2013. ápr. 24. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!