Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg minden férfi félrelép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden férfi félrelép?

Figyelt kérdés
Létezik olyan kapcsolat,ahol a pasi nem lép félre? Miért kell mindig megcsalni a nőt ahhoz,hogy azt érezd tökös pasi vagy?

2013. jan. 19. 18:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
40%
megbántottak és még mindig fáj, ezért írtad ki? Amúgy azért van mert a mai nők mellet nem érdemes hosszabb távon gondolkodni (egyesek szerint).És gondolom ezek a csúnya emberek úgy vannak vele hogy 2 több és jobb mint az 1.A második kérdésedet meg javaslom tedd fel az exednek, lehet konkrétabban tudna fogalmazni.
2013. jan. 19. 18:52
 22/29 anonim ***** válasza:
73%

Nehéz erre válaszolni. A férfi és a nő is félre lép. A háttérben levő érzelmi motiváció viszont teljessen más. Lux Elvírának van erről egy fasza története (ő egy híres szexuálpszihológus)

A férje egyszercsak bejelentette otthon (nyíltan beszéltek egymának ezekről), hogy a munkahelyén van egy új lány aki nagyon bejön neki. Megkérdezte a feleségét, hogy mit is tegyen mert lesz egy céges buli ahol szórakozni fognak az alkalmazottak és aggódik, hogy nagyon tetszik neki ez a csaj..

A felesége annyit kérdezett tőle, hogy - Szeretsz engem?

A férj - Persze szeretlek

Feleség - Szerelemből szeretsz?

Férj - Igen.

Feleség - A másik nőt szerelemből szereted?

Férj - Nem, csak lefeküdnék vele mert nagyon vonzó.

Feleség - Rendben, akkor menj el a céges buliba és feküdj le vele. Engem nem fog zavarni..

Férj - Rendben..

Mikor hazajött a férje megkérdezte tőle a felesége, hogy hogyan sikerült az esti kis buli. A férfi elmondta, hogy onnédtól, hogy kapott rá engedélyt már nem is volt olyan érdekes számára ez a nő.. Lényegében megkapta azt amit szeretett volna mikor engedélyt kapott rá. Ha nem kapott volna, lehet lefeküdt volna a lánnyal de ezek után kérdem én: vajon megcsalta volna a feleségét vagy nem? Ha pusztán a szexuális vágyait akarja kielégíteni az megcsalás? Hisz érzelmileg ettől még vonzódhat a kapcsolatához.. De kérdezek még: a maszturbáció vajon megcsalás már?

A női megcsalás mögött ritkán van ilyen. Ott inkább érzelmileg szokták megcsalni a másikat és nem szexuálissan. Ezért szokták a nőket jobban szapulni ha ilyet tesz mint egy férfit.

Amúgy létezhet ilyen kapcsolat.. Miért ne, de ahhoz szerintem már kell egy minimális frigidség a férfi részéről. Én férfiként sok ismerősömnél láttam ilyet. Sok éves kapcsolat, még a mai napig is és jellemzően szinte mindenki félre lépett már.. Inkább az eltitkolásnál rontják el a faszik szerintem. (bár ehhez az is hozzátartozik, aki megtette ismerőseim közül az a legtöbb esetben NEM ismételte meg. Mintha csak kipróbálta volna, hogy milyen megcsalni..)

2013. jan. 19. 18:58
 23/29 A kérdező kommentje:

22# Ez szuper,köszönöm!

Amiért kérdeztem,puszta kíváncsiság,a saját rossz tapasztalatom mellett.Egyszerűen érdekelt,mit gondolnak erről a pasik.Sajnos manapság egyre több megcsalással találkozom a barátaim körében is.A kapcsoltok nem örök érvényre szólnak,válni egyszerűbb,mint megoldni gondot.Ezt lehet tetézni csalással is.

Kicsit mulattat a dolog,hogy olybá tűnhet,mintha vmi fruska volnék a húszas éveiben.Erről szó sincs.Elmúltam 40 és van 3 gyerekem:)

2013. jan. 19. 19:08
 24/29 anonim ***** válasza:
jegyezd meg a legvonzóbb srácok mindenkit "beporoznak" mert megtehetik :D
2013. jan. 19. 19:19
 25/29 anonim ***** válasza:

Sohasem csaltam meg senkit, mondjuk nincs is barátnőm, nem népszerűek a csendesebb, intellektuálisabb srácok a nők körében, inkább ezek a menőző, hőzöngő, műmájer paprikajancsik kapósak, aki havonta más nővel kezdenek ki.

F/29

2013. jan. 19. 19:23
 26/29 anonim ***** válasza:
jav.: akik
2013. jan. 19. 19:24
 27/29 anonim ***** válasza:

ez nagyon igaz, hogy a pasik jó része nem érzelmileg csalja meg a nőjét

hanem mert nagyon bejön külsőre az a nőtípus, ki akar próbálni valami újat valaki mással... tényleg emiatt szokott lenni, nekem el is mondják őszintén a pasik

2013. jan. 19. 19:28
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves 22-es, érdekes a példázat. :)

De szerintem az mindenhogy megcsalás. "Az igazi szabadság nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz, hanem hogy bármivel szemben képes vagy kiállni a döntésed mellett." Márpedig a kapcsolat egy döntés, hogy szeretlek és tisztellek stb., és ha ezért a kapcsolatért illetve döntésért egy olyan semmi dolgot nem vagyunk képesek megtenni, hogy türtőztetünk egy fellángoló vonzalmat (tehát kiállunk a kapcsolat mellett ezzel szemben), akkor az a kapcsolatot értékeli: le.

A maszturbáció az más. Egyrészt nincs rá szükség, ha rendben van a szexuális élet a kapcsolatban (és v.v.), másrészt a hormonok bezavarnak a tiszta gondolkodásba. A férfi aki ezt érzékeli magában, nem az élvezetért maszturbál, hanem hogy ne legyen lesavazva az agya, tisztán tudjon gondolkodni és a dolgával foglalkozni. Hogy mit-kit képzel el közben, az már csak katalizátor. Legalább is nálam így működik.

2013. jan. 19. 20:03
 29/29 anonim ***** válasza:

28as.

Köszönöm a választ.

Biztos, hogy közrejátszik ebben az is, hogy kinek milyen értékrendje van. Nem azt állítom, hogy elfogadható az érzelem nélküli megcsalás csak azt akartam leírni, hogy a férfi máshogy működik mint a nő. Egy megcsalás után a nő általában azt hiszi, hogy érzelmileg csalták meg. Ilyenkor a férfi teperni kezd és a nő elhiszi, hogy őt szereti a férfi és nem a másikat aminek a végén a nő sokszor visszafogadja a férfit. Pedig amelyik férfi már teperni kezd az szinte száz h nem érzelmileg csalta meg hanem csak pusztán 'állati' vágyait élte ki. Én megmerem kockáztatni, ha egy nő azt mondja a férfinak, hogy nyugodtan megcsalhatsz, a férfi nem fogja megtenni..

2013. jan. 19. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!