Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi félrelép?
Hát, kedves 6-os, nem tudom ezt honnan szedted, de a szociológiai kutatások és felmérések eredménye alapján többségében a férfiak lépnek félre, legtöbbször a gyermek születése után. Persze, mint statisztika, lehet elég torz is, DE a jelek szerint így van - és talán az sem véletlen, hogy a férfiak azok, akikről kialakult ez a kép.
Egyébként, azt gondolom, igenis vannak normális, hűséges férfiak, csak ehhez egy valóban tartalmas értékes kapcsolatban kell élni,ahol a két fél tényleg összeillik.
jaj, írjátok itten, hogy létezik, csak ritka.. dehogy ritka! csak a rossz példa mindig feltűnő, ezért sokat hallasz róla
de a legtöbb kapcsolatban nem csal meg senki senkit.. oké, értelmes emberek között, nem suttyóknál és picsäknál..
# 9/15 Időpont ma 18:14
Csak kicsit szar érzés, hogyha az ember tényleg becsületes volt eddig minden barátnőjével, és folyamatosan csak a szart kapta. Nálam sajnos így volt.És az utána való időkben sajnos nem mersz senkit sem annyira szeretni, és ilyenkor könnyebben bele lehet kerülni olyan helyzetbe, ahol megcsalhatod a másikat. De bízok magamban mindenesetre,még nem vesztettem el tlejesen a reményt.
Létezik. Én pl. akkor sem léptem félre, amikor derült égből villanypózna, első látásra beleszerettem valakibe, pedig kapcsolatban éltem, sőt egy órával korábban még szerelmes voltam a páromba, egy órával később, meg csak arra a lányra tudtam gondolni, mert annyira váratlanul ért a találkozás, és annyira tökéletesen passzolt a nőideálomhoz, a párom iránt pedig csak szeretetet, barátságot éreztem.
Iszonyú nagy bajban voltam. Tudtam, hogy ha ezt nem oldom meg valahogy, akkor pár nap, és megérzi, aztán jön a terhes csend, a rákérdezés, a kiborulás, szakítás, mély sebek... Viszont tudtam, hogy mit akarok. Nem mondtam el neki, és másnapra rendbetettem magamban a dolgokat. Egy napra rá újra őbelé voltam szerelmes, és a másik lány iránt pedig nem éreztem semmit.
Azért meséltem el ezt így, mert igenis van ilyen, csak ez általában olyan férfiak sajátja, akik a megértőbb, értelmesebb mivoltjuk miatt kevésbé tűnnek ki a tömegből, ezért a nők többsége nem ilyenekkel jön össze, mert a többi (bocs) szkalap a vonzóbb. Ez egy külön történet és csapda a nők számára, egész pszichológiája van.
A lényeg, hogy a válasz: igen. :) Keresd a "láthatatlan" férfiakat, ők nem fognak megcsalni. Láthatatlan pl. olyan, aki nem kezdeményez mindig, mindenáron. Aki nem vonja magára a figyelmed aktívan. Ők a csendben olvasósak/zenehallgatósak, az ablakon kinézősek stb. Őket egyértelmű jelekkel lehet kezdeményezésre bírni (csábítani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!