Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bevallotta hogy megcsalt, de csak egyszer fordult elő!
A párom bevallotta hogy megcsalt,ez volt az első alkalom,hogy külön Szilvesztereztünk,én vendéglátós vagyok,behívtak dupla bérért dolgozni,ő azt monta,a haverjaival lesz,de kiderült,hogy megcsalt egy ismeretlen lánnyal,akinek még a nevét se tudja/mondja meg!
Mondtam neki,hogy undorodom tőle,mert kiráz a hideg,ha hozzám ér,nem tehetek róla,ezt érzem,ő meg elsírta magát,hogy többet nem fordul elő,és csak 1x történt meg!
Ti mit tennétek?
csak azt tudom leírni, amit én tennék.
bár én már házas vagyok, őszintén szólva közölném hogy költözzön, és beadom a válást. és igen, a házasságban lehetnek problémák amiket meg is beszélünk, de a házasságtörés nálam nem ez a kategória, hanem a szerelmem elárulásáé. Akkor is szakítanék, ha nem volnánk házasok.
az már nem kapcsolat, ahol az egyik fél megcsalja a másikat.erre nincs semmilyen kifogás. elhanyagoltál, részeg voltam, csak 1szer történt meg, nem jelentett semmit....nem érdekelne semmilyen duma.
amellett a megcsalók 99%a ha új esélyt kap a párjától, újra meg fogja csalni, csak akkor óvatosabb lesz.
de ez az én véleményem.
26/N
ma 01:12
kissé,igen :D
ha szereted ne dobd.. ha meg tudsz bocsátani neki.. az ember hibázik..
jaaa
miért nem engedjük ki a gyerekgyilkosokat a börtönből?
mindenki hibázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!