Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bevallotta hogy megcsalt, de csak egyszer fordult elő!
A párom bevallotta hogy megcsalt,ez volt az első alkalom,hogy külön Szilvesztereztünk,én vendéglátós vagyok,behívtak dupla bérért dolgozni,ő azt monta,a haverjaival lesz,de kiderült,hogy megcsalt egy ismeretlen lánnyal,akinek még a nevét se tudja/mondja meg!
Mondtam neki,hogy undorodom tőle,mert kiráz a hideg,ha hozzám ér,nem tehetek róla,ezt érzem,ő meg elsírta magát,hogy többet nem fordul elő,és csak 1x történt meg!
Ti mit tennétek?
ma 18:47
Végre egy normális válasz
figyelj csak!
Igazából nem tudom,lehet hogy még gyerekes,én vagyok az idősebb 24 ,ő 21,kissé gyerekes a viselkedése,ő még szeret rajzfilmet nézni,leköti a facebook,szerintem nem tudja mit,hogy kéne tenni egy kapcsolatban,nem volt sok barátnője,igazán komoly legalább is.....
Felejtsd el, magadat véded meg ez által a jövőbeli újabb fájdalmaktól!
Aki egyszer nem adta meg, annak adsz megint kölcsön?
Amelyik kutya egyszer embert harapott, azt lelövik.
A bizalom itt a lényeg, nem az, hogy mit tett!
"Ha őszinte könnyeket láttál..."
Épp ez az!
Hogy nem tudom!
Veszekedtünk egy órát,elsírta magát,aztán odaült a gép elé facebookozni.....én meg azt sem tudom mit tegyek...kavarog bennem minden,ha arra gondolok mit tett,akkor felfordul a gyomrom,de fáj is,hogy én szerettem
Rajzfilmet én is szeretek nézni, igaz nincs facebookom.
38F.
Ha nem bukik le, nem is tudod meg.
Szerinted, elmondta volna, ha az unokatesód nem árulja el?
Nem valószínű..
Mit gondolsz, volt több ilyen alkalom, amikor nem volt aki elárulja?
Ez viszont valószínű..
Hogy fiatalabb, meg rajzfilmet néz, ez nem jogosítja fel, hogy megcsaljon. Akit szeretünk, annak nem okozunk ilyen fájdalmat. Vagy nem szeretjük, és akkor lebukásig lehet csajozni.
Mindabból leszűrve amit írtál, én is szakítanék a helyedben.
De ezt már te is eldöntötted, itt csak megerősítést és meghallgatást kértél hogy kipanaszkodd magad.
Gond ezzel nincs, csak így nem igazi kérdés.
76-os igazad van
máskor nem biztos hogy lenne valaki,aki elmondaná helyette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!