Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. Hogyan tudnék továbblépni?

Figyelt kérdés
A férjem középiskolai tanár.Rájöttem, hogy viszonya van az egyik diáklánnyal.Be is vallotta.Aki persze szép, csinos, intelligens és nem utolsó sorban fiatal... én is ismerem, de soha nem gondoltam volna róla, hogy képes lenne rámászni egy férjre, egy családapára.Hetek óta külön alszunk a férjemmel, testi kontaktus már jó ideje (a viszonya előtt sem volt már) nincs.Szeretném megmenteni a kapcsolatunkat, viszont úgy látom, hogy őt nem érdekli semmi.Mit tegyek?

2012. dec. 30. 15:59
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
85%

Kedves kérdező! Lehet, hogy kegyetlennek fog hangzani amiket írok, de kérlek, hogy fontold meg. Azt írod, gogz nem gondoltad, hogy "képes lenne rámászni egy férjre, egy családapára" a lány, de miből gondolod azt, hogy ő mászott rá? Egy középiskolás lány, könnyen befolyásolható és nem tud (jól) dönteni. Saját keserű tapasztalatokon át tanúltam meg, hogy egy párkapcsolat elrontásához ketten kellenek. A harmadik az esetek nagyonnagy részében csak egy eszköz, akárki más lehetne (és lett volna más, ha nincs az a lány). Egy jó kapcsolatba nem tud senki "beférkőzni", mert nincs rá "szügség". Most volt.

Mindenesetre én nem javaslom a válást, aki azt javasolja az gyáva. Emberek vagyunk, mind tévedünk néha. Egy párkapcsolatban meg kell oldani a problémákat (amit mindkét félnek akarnia kell) és nem elfutni előlük. Lehet, hogy a férjed is bánja, hogy kétségbeesett, hogy vágyott valamire, de eszébe sem jutott, hogy téged elhagyjon. A férfiak másképp működnek, mint mi nők.

2013. jan. 4. 13:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia! érdekelne a végkifejlet, h mi történt veletek! megtennéd, hogy megírod?
2014. ápr. 13. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!