Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a férjem. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem. Hogyan tudnék továbblépni?

Figyelt kérdés
A férjem középiskolai tanár.Rájöttem, hogy viszonya van az egyik diáklánnyal.Be is vallotta.Aki persze szép, csinos, intelligens és nem utolsó sorban fiatal... én is ismerem, de soha nem gondoltam volna róla, hogy képes lenne rámászni egy férjre, egy családapára.Hetek óta külön alszunk a férjemmel, testi kontaktus már jó ideje (a viszonya előtt sem volt már) nincs.Szeretném megmenteni a kapcsolatunkat, viszont úgy látom, hogy őt nem érdekli semmi.Mit tegyek?

2012. dec. 30. 15:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát... azért én elgondolkoznék azon, hogy mint ahogy írtad, a viszonya előtt sem volt már köztetek testi kapcsolat..., ennek mi az oka?!

Én nagyon ellenzem a megcsalást és úgy gondolom, nem lehet kimagyarázni semmivel, még is azt mondom, valahol te is hibás vagy ebben, mert lehet, azért csalt meg, mert nem kapta meg a szexet tőled! Persze, akkor sem így kellett volna megoldani, hanem megbeszélni veled stb...

De... szóval érted...!

Ülj le vele beszélni, mondd el neki, hogy tudod, hogy valahol elromlott a kapcsolatotok, de te úgy érzed, hogy érdemes lenne még helyrehozni, meg menjetek el párterápiára mindenképp! Ő segít kideríteni hol csúsztatok el...!

Persze ha úgy döntötök, hogy együtt maradtok, azért azt le kell szögezni, hogy ez volt az első és egyben utolsó alkalom, hogy megcsalt, legközelebb nem lesz második esély...

Meg azért szerintem te is gondolkodj el, hogy valóban szereted-e, vagy csak a megszokás tart erős kézben/esetleg anyagi megfontoltság stb...

Csak akkor harcolt ezért a házasságért, ha valóban szereted még, illetve, ha ő is akarja!

22L

2012. dec. 30. 17:15
 12/22 anonim ***** válasza:
Lépj félre te is. lehet nehezen fog menni, de utána mond meg neki hogy te is félre léptél, hátha rájön hogy milyen érzés, és megjön az esze.
2012. dec. 30. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Párterápiára úgy se menne el veled..ezt felejtsd el.Azt mindkét embernek akarnia kell. S ebben az esetben, csak te akarod, ő mást akar. Amikor egy kapcsi eljut egy olyan szintre, hogy ezt már felvállalja, nem tudsz mit tenni. Ha ragaszkodsz hozzá, annál inkább ellők magától. Most rózsaszín szemüvegen keresztül lát...csend...hallgatás, tűrés...ez most a sorsod...s reménykedés, hogy rájön, hibázott...
2012. dec. 31. 08:29
 14/22 anonim ***** válasza:
Lépj férre te is, aztán ha cirkuszol hagyd ott...én a helyedbe kitenném, és elválnék, mert hülyének nézett....
2012. dec. 31. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen esetben nincs megoldas, csak a valas.

Kerdeznek par dolgot. Hany eves vagy? Hany evesen mentel ferjhez? Hany evesen szultel gyereket? Mennyi idot voltatok egyutt hazassag elott? Miert tunt el a szex a hazassagbol a viszonya elott mar?

2013. jan. 1. 17:41
 16/22 A kérdező kommentje:
Én 42 éves vagyok,van egy 10 éves fiunk. 20 éves voltam,mikor férjhez mentem. Négy év után döntöttünk úgy,hogy összekötjük az életünket. Az utolsó kérdésedre én magam sem tudom,hogy mi a válasz. Írtam feljebb,hogy fáradt volt,stresszes, stb, de egyszerűen csak ritkulni kezdett a szeretkezések aránya.
2013. jan. 1. 18:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát, ha ő miatta ritkult, akkor lehet, már nem vonzódik hozzád, nem?!

Szerinted tudnál ez ellen tenni?

Mármint bedobhatnád magad, vagy valami ilyesmi, persze, előbb le kellene vele ülni és beszélni, hogy mit akar, meg hogy miért van veled...

Ha úgy érzitek MIND A KETTEN, hogy megmenthető a házasságotok, és nem csak a megszokás miatt vagytok/lennétek együtt, akkor érdemes megmenteni, én úgy gondolom, a párterápia mindenképp jó ötlet, ha nem akarna elmenni, mondd neki azt, hogy szerinted segítség kellene nektek, meg ha harcolni akar értetek, ennyit igazán megtehet, főleg azután, amit tett veled...!

Ha ennyire sem képes, tényleg a válás a legjobb...!

2013. jan. 1. 21:38
 18/22 anonim ***** válasza:

Kosz, a valaszaid kerdezo. Azokat a kerdeseket azert tettem fel, mert erdekelt a hatteretek az evek szempontjabol, elgondolkoztato volt hogy a fraszban tortenhet ilyesmi.

Az utolso valaszolo nagyon jol tanacsolt.

De az en szemelyes velemenyem meg az, hogy az ilyen ferfiakkal nem kell foglalkozni tobbet.

2013. jan. 2. 11:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Ez nem lesz megnyugtató, de sokkal fiatalabb párról is hallottam ilyesmit, szóval ez ritka. A "tanár úr" mentalitásától függ, meg hogy van-e diáklány,aki belemegy ilyesmibe, annak ellenére, hogy a tanáráról van szó, aki házas... Attól mert rossz a kapcsolat, nem feltétlenül kellene a diákjai között keresgélnie. Mondhatná azt is: "Tudom, hogy ez most nehéz, de ettől függetlenül nem lépek félre....lesz jobb is."
2013. jan. 4. 13:12
 20/22 anonim ***** válasza:
azt akartam írni, h nem ritka
2013. jan. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!