Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Párunk ikertestvérével lefeküd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Granulátum kérdése:

Párunk ikertestvérével lefeküdni az beleesik a megcsalás kategóriájába?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 14:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

hát hogy a viharba ne, remélem ezt a kérdést nem gondoltad komolyan:D nekem van ikertesóm, de mivel szinte nem is hasonlitunk asszem elég idióta kifogás lenne

18L

2012. dec. 17. 16:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Háde ugyanaz a test.
2012. dec. 17. 19:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Háde nem ugyanaz a test, csak nagyon hasonlóan néz ki.

Ennyi erővel bárkivel megcsalhatod, végülis ugyanaz a test. Kicsivel nagyobbak a különbségek, de a test ugyanaz, hiszen egy feje, két keze és két lába van.

Bár ennyi erővel egy majommal is megcsalhatod, az is ugyanaz a test, csak egy picivel több eltérés van itt-ott :)

2012. dec. 17. 19:28
 14/23 anonim ***** válasza:
98%

"Háde ugyanaz a test."

A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy éves kabalafigura versenyén Ön nyerte el a sötét paraszt címet!

Gratulálunk, oklevelét postázzuk!

2012. dec. 20. 09:49
 15/23 Johnny B. Goode ***** válasza:
0%

Hát, ha egypetéjű ikrekről van szó és ugyanúgy néznek ki, akkor esetleg "jogi tévedésben" voltál, ezt még a bíróság is elfogadja.

Viszont, mint tudjuk, a nők viselkedésében nem szabad logikát keresni, ezért csak óvatosan, mert nem biztos, hogy átlátják az ártatlanságodat... ;)

2012. dec. 20. 10:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Juj, ez kicsit perverz! :S :)
2013. jan. 2. 01:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Jó,oké,hogy családban marad,de ez akkor is megcsalásnak számít...
2013. jan. 6. 10:14
 18/23 anonim válasza:
Még szép, hogy megcsalás. Attól még, hogy ugyanúgy néznek ki, nem egy emberről van szó!!!
2013. márc. 11. 21:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez önismereti kérdés. Ha szereted a párod, nem fekszel le mással. Ha nem szereted, akkor meg miért vagytok együtt? Ne a többi embernek magyarázd, h 'azt hittem...' mert az gáz. Nem keverheted össze a párod az ikertesójával. Ismered... Nem is értrm, milyen kérdés ez..
2013. máj. 14. 20:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem ikertesóm van, és eléggé megharagudnék szerintem rá, ha megtenné velem! Elképzelni viszont nem is tudom, szóval szerintem eléggé nagy gondok vannak ott, ahol ez megtörténne, ezen gondolkodj el...
2013. okt. 6. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!