Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szeretőt tart, az csak a szexről szól, vagy szerelmes a szeretőjébe?
Második! Igen, azt én is írtam, hogy ha szerelmes lett volna belém, a barátnőjébe pedig nem, akkor most nyilván velem járna és nem vele. Ebben egyetértek.
Viszont szerintem ha valaki közel 10 éve jár a másikkal (együtt is élnek), akkor azért számos oka lehet, hogy nem hagyja el. Pl. mert közösek a barátok, a család már összefonódott, közös lakás van, közös tervek vannak, amiket nem könnyű felborítani. Ennyi idő után nem könnyű odaállni valaki elé és közölni, hogy a minap megismertem egy csajt, aki nagyon tetszik, szóval szia.
Abban igazad van, hogy 10 év után nem könnyű odaállni és azt mondani, hogy "megismertem valakit...", de könnyebb, mint elengedni azt, akit szeret az ember ilyen ostoba megszokások miatt.
Kicsit úgy tűnik, hogy meg akarod győzni magad arról, hogy a másik lány csak az együtt töltött évek miatt fontosabb neki, de ez önámítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!