Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elviselnéd, h a pasid csal a volt nőjével, és ezt az ex még a tudtodra is adja?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 05:31
21/28 anonim válasza:
Ő a legelső hozzászóló. Nézd meg.
22/28 A kérdező kommentje:
Dolgoztam...istenem,nem tudok állandóan gépnél lenni....itt vagyok....mire kell válaszolnom?Én tettem fel egy kérdést,és Ti válaszoltatok nekem,nem?!
2012. nov. 24. 19:07
23/28 anonim válasza:
na végre :)
előkerültél,mi már azt hittük(egyesek igen meggyőzőek voltak) hogy te vagy a pasi :)
javíts ki ha nem
24/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én pasi,tudtommal a személyi számom 2-sel kezdődik.... :)
2012. nov. 25. 07:54
25/28 anonim válasza:
nem nagyon veszed te komolyan a saját kérdésedet,a válaszokra sem reagáltál :)
kamu szagú
26/28 anonim válasza:
velem pont ez a helyzet.A volt párom velem csalja az új nőjét hónapk óta.Az a h.lye p.csa meg ezt elnézi.Egészségére.Akkora szarvai vannak már,hogy az lehúzza a fejét.Tűrd csak el te is,legyél porig alázva...ha ez neked jó....
27/28 anonim válasza:
ma 15:44
büszke lehetsz rá
egy ilyen pasi igazi főnyeremény,te is csak egy kellék vagy a számára :)
én ezzel nem dicsekednék
28/28 A kérdező kommentje:
Nem értem mit kéne reagálnom a kérdésemre,érkezett válaszokra...kérdeztem vmit,és olvasom a válaszokat,amikor gépnél vagyok....ami elég ritkán van....
2012. nov. 26. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!