Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elviselnéd, h a pasid csal a volt nőjével, és ezt az ex még a tudtodra is adja?
73%-os :)
" Hé, emberek, ébresztő!!! Ő az ex!!!!!!" ---> félreérted :)
A pasinak az ex csaja mondja ezt el a lánynak.
De ha rosszul értem akkor mindenki rosszul érti csak te nem, de ez is lehet...:)
73%-os vagyok. :)
Na, ugye? :)
Egyedül a kérdező tünt el.
Ha te vagy a nő,akit csalnak,akkor jó nagy hülye vagy,és leégeted a többi nőt,megérdemled,ha megcsalnak,mert tudsz róla,és nem teszel semmit,akár ki is íthatod a homlokodra,hogy : HÜLYE!
Ha te vagy a pasi:
Gerinc nélkül születtél,de nem baj,elárulom hogyan hozhatod helyre a hibáidat:
Áss egy jó mély árkot,feküdj bele a volt nőddel,a barátnődet meg kérd meg,hogy temessen be titeket,de előtte mond meg neki,hogy menjen el orvoshoz,mert ő sem tiszta!
Most tényleg ennyire gerinctelen,gyáva sz.r alak vagy,hogy
nem reagálsz a válaszaidra!
TE tetted fel a kérdést,nem?!
Pfff de szánalmas,Istenem!
Hogyne!:D
Páros lábbal rugnám ki az ajtón, mégha gyerekem lenne tőle vagy a férjem lenne akkor is!Előtte azért közölném vele vagyonelosztás ügyben mindennek a fele aztán takarodhatsz!:D
De azt írta...saját ágyamba, kocsimba.
Tehát szerintem őt csalják, nem?
ma 16:57
hajnalban tette fel a kérdést,és este sem válaszolt még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!