Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezted úgy, hogy öregszel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted úgy, hogy öregszel és a párod fiatalabb pipit szeretne, csak nem meri tudtodra hozni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Minden nálunk fiatalabb pipi izgalmasabb lehet. Ugyanis vannak olyan fiatal "pipik", akik kifejezetten kínálják magukat, ha mást nem kihívóan viselkednek, öltözködnek stb. Ez minden férfinak tetszik. Még annak is, aki magát szerény, tisztességes embernek nevezi, nem egy macsó típus. Nem mondom, egy ilyen pipi kedves szavától, "közeledésétől", neki is nő a libidója vagy férfi belbecse, nem is tudom hogy nevezzem...

Hát igen.

Szerintem célozz rá, te hozd szóba frappáns módon, cinikusan. Vérmérséklete válogatja, lehet hogy ciki lesz neki... Rajtad múlik a tálalás.

2010. szept. 26. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, kifejtenéd bővebben?
2010. szept. 26. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Nem, még csak 2o vagyok:))

ha tizenévessel szeretne lenni akkor csak bátran:D

2010. szept. 26. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen a mi tyúkjaink is öregszenek már én is szeretnék már fiatalabbakat és már érik a levágás is....
2010. okt. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!