Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kiverte a volt barátjának. Mit csináljak?
kulcsszavak petting? :D
akkor más is volt ott, pl nyalás :D ribanc a nőd, pattintsd.
amúgy úgy van hogy minden nő ribanc, és minden pasi jófiú, csak egymásból csinálnak rosszfiút és jókislányt :D
Honnan tudtad meg? Ő mondta el? Tényleg szégyelli magát, vagy csak eljátszotta előtted?
Az én párom sírt, amikor megcsókolt egy másik fiút egy bulin, alig győzött bocsánatot kérni, hogy soha többet ne fordul elő! Megbocsátottam, elvettem felségül, és nagyon régen együtt vagyunk.
Neked kell eldöntened, vajon mennyire sajnálta azt, hogy kiverte!
43F
Képzelem a beszélgetést!
"Oh, kicsim! Ezer bocs, de elkapott a hév és muszáj volt rámarkolnom a farkára-igaz, majdnem beleültem, de most mondd, hogy nem vagyok ügyes, hogy így ellen tudtam állni a kísértésnek?!"
Hát... igen, ez megcsalás, méghozzá elég durván az. Hogy megbocsátasz-e neki, rajtad múlik, én ha nagyon szeretem a barátnőmet, akkor bár a bizalmam erősen meginogna, de elnézném neki.
Csak ha így teszel, azért nem ártana kideríteni, hogy mik is a valódi okok, amiért téged hanyagol, neki meg kicsapja a makkost. Szóval nem mondom azt, hogy legyen feltétlenül vége, de az 100%, hogy a kapcsolatotokban valami probléma van, és ha ezt nem tudjátok megbeszélni, akkor a fene megette az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!