Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm kiverte a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiverte a volt barátjának. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt (én 17 Ő 16 éves)és még nem jutottunk el konkrétan a szexig mert mindig fájt neki meg még nem érzi magát igazából készen rá. A múltkor elment bulizni a régi ismerőseivel ,ittak és a volt barátjának kiverte a farkát. Nem tudom hogy mit csináljak..mennyire vegyem komolyan. Persze aztmondja, hogy nagyon sajnálja, nem jelentett semmit és hogy csak elkapta a hév.

2012. nov. 13. 22:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Szakíts vele, ez már megcsalás, én nem nyelném le. 19/F
2012. nov. 13. 22:58
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Ő se nyelte le
2012. nov. 13. 23:01
 3/19 anonim ***** válasza:
79%
Ez ugye most csak egy beteg vicc?? :D
2012. nov. 13. 23:02
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Ja... kivágnám mint macskát sz@rni...
2012. nov. 13. 23:03
 5/19 anonim ***** válasza:
38%

kulcsszavak petting? :D

akkor más is volt ott, pl nyalás :D ribanc a nőd, pattintsd.

amúgy úgy van hogy minden nő ribanc, és minden pasi jófiú, csak egymásból csinálnak rosszfiút és jókislányt :D

6/19 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudtad meg? Ő mondta el? Tényleg szégyelli magát, vagy csak eljátszotta előtted?

Az én párom sírt, amikor megcsókolt egy másik fiút egy bulin, alig győzött bocsánatot kérni, hogy soha többet ne fordul elő! Megbocsátottam, elvettem felségül, és nagyon régen együtt vagyunk.

Neked kell eldöntened, vajon mennyire sajnálta azt, hogy kiverte!

43F

7/19 anonim ***** válasza:
100%

Képzelem a beszélgetést!

"Oh, kicsim! Ezer bocs, de elkapott a hév és muszáj volt rámarkolnom a farkára-igaz, majdnem beleültem, de most mondd, hogy nem vagyok ügyes, hogy így ellen tudtam állni a kísértésnek?!"

2012. nov. 13. 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem fekszik le veled,mert a volt pasijával teszi ezt!
2012. nov. 13. 23:07
 9/19 anonim ***** válasza:
hajítsd ki és alázd meg mindenki előtt. megérdemli.
2012. nov. 13. 23:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát... igen, ez megcsalás, méghozzá elég durván az. Hogy megbocsátasz-e neki, rajtad múlik, én ha nagyon szeretem a barátnőmet, akkor bár a bizalmam erősen meginogna, de elnézném neki.

Csak ha így teszel, azért nem ártana kideríteni, hogy mik is a valódi okok, amiért téged hanyagol, neki meg kicsapja a makkost. Szóval nem mondom azt, hogy legyen feltétlenül vége, de az 100%, hogy a kapcsolatotokban valami probléma van, és ha ezt nem tudjátok megbeszélni, akkor a fene megette az egészet.

2012. nov. 13. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!