Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a barátjának tart!? HELPHELPHELP!
Normális véleményekre, és tanácsokra lenne szükségem!
Kételyek közt vagyok pár hónapja az egyik fiú haveromat illetően. A helyzet az, hogy eléggé furcsán viselkedik, legfőképp velem.Megpróbálom "röviden" vázolni a helyzetet. Nos fél éve kezdődött az egész, 5éve vagyunk már jóban egyébként, sokat találkozunk majdnem minden nap, elmegyünk ide oda, van hogy ketten de van hogy a társasággal.A "baráti" kapcsolatunk viszont nem a legjobb :/ ugyanis rengeteget veszekszünk, az elmúlt egy évben meg főleg, volt hogy hónapokig nem beszéltünk egymással.:/ De az összes veszekedés után ő keresett/keres fel és nem én őt.
Szóval meglehetősen furán viselkedik velem.
Értem ez alatt, hogy:
-ha mellette ülök és felé fordulok mert mondok neki valamit, akkor folyton a számat nézi, meg küldözgeti a puszikat.
-sokszor van,hogy megfogja a kezem, átkarol.
-becézget,köztük, úgy hogy: szerelmem.
-teszi a férre érthetőbbnél férreérthetőbb megjegyzéseket, ami általában szexuális jellegű.
-ha pl azt mondom, hogy "nem neked akarok tetszeni" akkor a válasz: ez elég szomorú.
-folyton dicséri a fenekem, meg a szám.
-van hogy gondol egyet hátulról átkarol és puszilgatja a nyakam.
-ha a közelébe vagyok mindig valahogy hozzám ér(vagy a combomra rakja a kezét, vagy megfogja a kezem, a vállamra hajtja a fejét..ilyenek.)
-a bocsánat kérése is elég egyedi, ha pl, összeveszünk, aztán jön hogy beszéljük meg a végén mindig megölel,körbe puszilgat,mondja hogy hiányzom neki meg nem birja nélkülem...mig velem ilyen ha kibékülünk, mással leredezi egy sima ne haragudjal és kész.
Még tavaly télen rá kérdeztem erre a dologra, hogy miért ilyen velem, de hebeget habogott és annyit mondott, hogy ő barátnak tekint csak, nem tudna elképzelni barátnőjének.Úgy voltam vele, hogy okéé akkor majd biztos abba hagyja hogy ne legyen férre értés ( mert nem csak nekem tünt fel, hanem a társaság többi részének is hogy a srác nemkicsit megváltozott felém) de nem hagyta abba, ez azóta is igy van :/ Ez az állapot már hónapok óta tart, és nemtudom mit gondoljak...
De csak társaságban ilyen velem, ha ketten vagyunk sose "nyomul" meg semmi, ez is elég érdekes!
Részemről is változott valami, én is egyre többet felejtem rajta a szemem, én is vonzódom hozzá úgyérzem, de viszont kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni lehet azért mivel régi span, nem tudom :S
Mit tegyek? segítsetek mert beleőrülök!!!
20/L
Hááát... ez a srác elég komolytalannak tűnik...
Nekem is volt egy ilyen haverom, egy ideig szerettem volna összejönni vele, ő nem. Aztán egy jó ideig nem taliztunk, majd ő tepert nagyon értem, de már nem érdekelt. A mai napig ilyen, de most már az összes csajt a baráti társaságban ölelgeti, puszilgatja meg ilyenek.
Első kommentelő: Igen elég komolytalan, tehát egyszer ezt mondja egyszer azt, mig télen azt mondja, csak barátjának tart, szilveszter éjjel meg azt hogy többnek tart mint barátnak, szokott máshogy is rám nézni. 3éve ő is akart velem járni, de én akkor kb kiröhögtem, hogy mit akar hisz akkor még barátinak volt mondható a viszonyunk, mára ez már sajnos megromlott, már csak havernak tartom, néha még annak se.
Második k.: nem akarok már rákérdezni, kitér a válasz elől úgyis, vagy elvicceli.. férfi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!