Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lényeg az, hogy szerintetek szeret vagy nem szeret a barátnőm? A helyemben mit tennétek?
A barátnőmmel már 2éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem őt és ő is ezt mondja nekem, de úgy érzem, hogy nem mond igazat. (én 25, ő 21 éves)
Szerintem csak támasz vagyok az életében, aki sosem hagyja cserben és biztos jövőt tud neki teremteni. Van egy olyan érzésem, hogy valamilyen szinten kihasznál, de látom rajta azt is, hogy szeret, de már nem úgy mint az elején. Már nem tud annyira örülni annak ha velem van, már csak azzal foglalkozik, hogy mit és hol csinálunk valamit. Ez nekem egyre jobban fáj és lassan felemészt. Pedig beszéltem neki sokszor az érzéseimről, de erre mindig azt a választ kapom, hogy ő szeret és nincs semmi baja velem, csak azt nem értem akkor, miért nem tud olyan lenni mint anno a legelején amikor itta a szavaimat.
Mostanában ha nálam van leül a gép elé és facebook-on beszélget legtöbbször pasikkal. Mondanom sem kell ez engem nagyon zavar. Ráadásul telefonon is beszélget pasikkal, de azt már csak ha otthon van egyedül. A múltkor találtam egy sms-t a telefonjában, hogy "szeretlek blablabla" és mikor megtudta, hogy én megnéztem a telefonját egyből a plafonon volt és azt állította hogy csak barátilag írta neki az egyik régi pasi barátja. Csak azt nem értem akkor ha ő nem szereti viszont csak mint barátot akkor miért esett nekem úgy. Nekem persze azzal jött hogy kutakodok, de most először néztem meg a telóját. Amikor facebookozik néha bele lesek miket ír. Ő ilyen kacérkodós természet a nőkkel nem is nagyon szokott kijönni, inkább fiú barátai vannak. A lényeg az, hogy ő nemír olyanokat, hogy szeretlek meg ilyenek de a srácok fűzik őt, és szerintem ő ezt élvezi. E miatt gondoltam, hogy talán nem vagyok elég figyelmes, de az sem hat ha gyengéd és romantikusabb vagyok vele. Viszont a srác aki írta, hogy szereti az nekem nagyon gyanús, mert szakított a barátnőjével és sikerült meglesnem amikor facen beszélgetett vele, hogy "szakítottam a barátnőddel gondolom tudod, hogy miért" és erre az írta, hogy gondolja, és azt is írta már neki, hogy "alig tudom megállni, hogy írjak neked" persze azonnal rá kérdeztem, hogy mit jelentsen ez, de azt mondta, hogy semmit. Vele én már nem tudok beszélni ezekről, semmi értelme. vannak jobb napjaink is, de egyre kevesebb és egyre féltékenyebbnek érzem magam és szerintem teljes joggal.
Köszönöm hogy elolvastad
Üdv.
Ugyan én még csak 19 vagyok, de kb ugyanez megtörtént velem is.. Sajnos nagyon csúnya elválás lett belőle (ő dobott).
Szóval.. a legjobbakat kívánom, de őszintén, nem hiszem hogy ebből jó fog kisülni.
Azt azért még ideírom, hogy megcsalt, és utána dobott.
előző
Most mondok pár dolgot, ami nagyon nem fog jól esni, de ez az igazság:
- Ha együtt vagy egy lánnyal, akkor az a lány semmilyen másik hímneműnek nem mondhatja azt a szót h "szeretlek", és nem is fogadhatja....tudod miért? Mert ez nem egy baráti szó! Ha ezt mondja egy "sima havernak" akkor mi jelentősége van, ha neked is mondja? Semmi. Havernak nem szokás olyanokat írni h "szeretlek".
- Ha együtt vagy egy lánnyal, akkor az sem normális, h rejtegeti előled a telefonját és más pasikkal flörtöl, chatel
- Az egy süket duma, hogy "kacérkodós természet", jajj, egyem a szívét, ha pénzért csinálnál az utcán azt is így védenéd?
Szerintem te totál hülyének vagy nézve és biztos h meg fog csalni, ha már meg nem tette.
Sajnálom h ezt kell mondanom: de lépj ki azonnal a kapcsolatból!
Ahogy írtad, semmi nem hat, se ha érzéketlenebb vagy, se ha figyelmes....akkor mit akarsz még? Semmit nem tudsz már kiváltani belőle, lépj le! Nem rád figyel, nem téged akar! Ennyi.
De azt nem értem, miért tűröd h más kanokkal kacérkodjon, he? Nem tudsz te a barátnődre rászólni, h ne csinálja?! Vagy ti ezt nem beszéltétek meg soha, hogy ez nem normális?! Vagy szerintetek normális?!
Ezt a kapcsolatot felejtsd el egyszer és mindenkorra! Vége.
Nem sok jovot latok ebben a kapcsolatban, viszont az tuti, hogy ha ilyen rinyalos papucs mellett eldegelnek, en is inkabb keresnek egy ferfit.
Ember, szedd mar ossze magad. Persze, hogy kihasznalnak, ha hagyod. Ugy penderitenem ki a csajt paros labbal, mint szodas a lovat, aztan amikor osszeszedte a gondolatait, es kitalalta, hogy ugyan megis mit akar, leulnek, es megbeszelnem vele a tovabbiakat. A buszkesegedet meg keresd meg a telesirt parnad alatt, mert mindossze arra van most szukseged, hogy kepes legyel ferfikent viselkedni ebben a szituacioban.
A leírtak alapján szerintem nem szeret, inkább csak megszokásból lehet veled, mert nem képes egyedül lenni.
Ha ti elvileg együtt töltitek az időt, de ő közben más férfiakkal beszélget az interneten... ez egyáltalán nem normális viselkedés.
Szerintem ez a kapcsolat haldoklik, és a leírtak alapján nem is érdemes azon erőlködnöd, hogy megmentsd.
Elég komolytalan barátnőd lehet.
25/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!