Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, aki belekevered...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki belekeveredett egy afférba, és megcsalja a párját, házastársát?

Figyelt kérdés

Hogy kezelitek pszichésen? Mióta tart? Mi lett a vége? Hogy lehet ezt abbahagyni?

Nálam 2 hetes a dolog, és teljesen megbolondultam. A gáz, hogy a kislányomra sem tudok figyelni lelkileg...

Ítélkezők más fórumba írjanak, én is ocsmány dolognak tartom ezt.

2012. okt. 15. 08:03
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
94%! Szerintem te ne olvasd ezt a topicot, mert nagyon kihoz a sodrodból. Biztos nagyon rossz dolog történ veled, ne izgasd fel magad.
2012. okt. 15. 15:16
 52/57 anonim ***** válasza:
18%
Annyira szánalmas vagy kérdező hogy hihtetlen..undorító állszent és hazug vagy és te osztod nekem itt az észt és nekem akarod bemesélni hogy nekem van valami bajom pffff.Kicsit jó lenne magadon elgondolkondni.lehet hogy ordenáré volt a stílusom de nagy részben igazam van.Itt állszenteskedsz és keresed a kibúvókat és magyarázkodsz hogy jaj ez undorító és te is ocsmány dolognak tartod,persze ennek ellenére csinlod...pfff szánalom és igen ocsmány vagy és az még ocsmányem hog te tudod ezt..a másik dolog meg hogy úgy viselkedsz mint egy 18 éves hülye kis pi.csa és nem úgy mind egy 38 éves.Hogy mit csináljál?Tartsd a nedves puncidat a bugyidban és otthon kérd apucit hogy keféljen meg rendesen mondjuk.
2012. okt. 15. 16:42
 53/57 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy ez tényleg vicc, hogy félrekúr a kérdező, aztán mikor valaki leírja a véleményét akkor még ő kérdőjelezi meg?

Szánalmas....

2012. okt. 15. 17:46
 54/57 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy szexuális kapcsolat van köztünk... Ez szíven ütés, szerelem, érzés, villámcsapás, beszélgetés, jó érzés. És tényleg olyan, mintha 12 éves lennék. Fáj valakinek ez?

Tudjátok fiúk, a nőknek a szerelem nem a szexet jelenti. Nekünk nem az a fontos. Ezért ritka az olyan, mint akivel most találkoztam. Mert ő is érzelmes.

2012. okt. 15. 19:59
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak annyit szeretnék mondani, hogy ezek a végzetes érzelmek, impulzív érzések, hosszú távon sajnos sokszor veszélyesek és rombolóan hathatna rád, a környezetedre...

Persze könnyű azt mondani, hogy szakítsd meg ezt a kapcsolatot, megtenni sokkal nehezebb.

Ismertem egyszer egy öreg dobost, fiatal korában tehetséges volt, jóképű és oda voltak érte a nők, beleértve a feleségét is és ő is oda volt a nőkért, beleértve a feleségét is. Mikor már idős volt és maga maradt azt mondta, azt tanulta az élettől, hogy nem szabad több lapra játszani. Ez nagyon megmaradt bennem, azt hiszem van benne igazság.

Egyébként fiatal lány koromban, az érettségi környékén én is csaltam egy tisztességes, rendes fiút. Egy nős férfival, akibe viharosan, villámcsapásosan, mindenhogyan beleszerettem. Kisebb nagyobb kihagyásokkal 2 évig húzódott a dolog. Közben bántottam őt, magamat, a feleségét és sok ember sérült. Magyaráztam én is mindenhogyan. Hogy nekem meghalt a mamám, hogy nincs senkim a világon, hogy csak ő szeret, de végül azt gondolom egy nyugodt, bölcs életet kell élni, megfontoltam, lassan, kis lépésekben. Magadat is tisztelve és óvva ezzel. Persze most okoskodom, de akkor én is sedre voltam... Sőt... most 34 évesen, 4 gyerek anyjaként, nagyon csendben, csak itt egy anonim oldalon kimondom, hogy ő az én életem szerelme és nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá és nem bántam meg, hogy megismertem. De a sok kárt, amit okoztam, okoztunk, miközben a saját boldogságunkat hajtottuk és azt hittük nem ártunk vele senkinek, azt szívből bánom.

Erőt, kitartást, bölcsességet az élethez, mert remélhetőleg sok van még belőle hátra és nem lesz könnyű, de okosan fogod csinálni és ettől is érettebb, erősebb nő leszel, aki jó feleség és jó anya.

2012. okt. 15. 23:30
 56/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, nagyon okos és motiváló a válaszod.
2012. okt. 16. 07:41
 57/57 anonim ***** válasza:
21- es vagyok. Kedves kérdező! Egyrészt van tapasztalatom megromlott kapcsolatban, szenvedtem nem is keveset, mégis egyenes ember maradtam! Ha egy kapcsolat arra a szintre jut, hogy a megcsalás lehetősége felmerül, azt jelezni kell a párod felé, mert mindenkinek joga van eldönteni, hogy így is kell- e neki ez a kapcsolat. Ha nem, akkor joga van tovább lépni. Ez nem tapasztalatlanság, hanem női tartás! Nem látok abban semmi rossszat, hogy nem vagyok hajlandó sunyiban viszonyt kezdeni bárkivel is. Az, hogy ilyet kívánsz nekem, arról árulkodik hogy fáj az igazság. Nagyon sajnálom, ez van... Nem vagyunk egyformák és sajnos elszaporodtak a nőnek nem nevezhető egyedek. Elátkozhatsz, de elhiheted én a sok szenvedés ellenére is tartottam magamat és bizony tiszta a lelkiismeretem. Minden jót!
2012. okt. 17. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!