Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki belekeveredett egy afférba, és
megcsalja a párját, házastársát?
Figyelt kérdés
Hogy kezelitek pszichésen? Mióta tart? Mi lett a vége? Hogy lehet ezt abbahagyni?
Nálam 2 hetes a dolog, és teljesen megbolondultam. A gáz, hogy a kislányomra sem tudok figyelni lelkileg...
Ítélkezők más fórumba írjanak, én is ocsmány dolognak tartom ezt.
Ezzel a házasság alatt jött szerelemmel mindig baj van. Ne tudom, hogy ez a kötelező büntetés hozzá, vagy mi... Nagyon rossz, hogy egy nagyon jó dologhoz ilyen kellemetlen melléklet tapad. Az ember nyilván nem tehet arról, hogy szerelmes lesz valaki másba, a normális embernek normális érzelmi reakciói vannak. Az otthoni szürkeséget, állóvizet néha-néha felkavarni nem egy eredendő bűn, de ez az időszak szép és nehéz egyszerre. De valahogy mégis megéri a kockázatot meg a következményeket! Fellobog, lángol egy darabig, megéljük és aztán lohadni kezd. És az ember visszatérhet teljes szívvel és lélekkel a családjához, csak egy élménnyel gazdagabban!
2012. okt. 15. 10:45
12/57 anonim válasza:
ma 10:17
Hajaj hány ilyen kis szerelmes regény láttam jézusom ahol aztán ugyan ott voltak a rósaszín köd eltűnte után mint az előző kapcsolatnál.A szerelem múlandó dolog édesem,aztán amikor elmúlik akkor döbbensz rá hogy ugyan ott leszel mint a másik kapcsolatnál.Az ilyenek mint te max 3-4 évig maradnak meg egy partner mellett mert kitartás az nulla és csak a szerelmet keresik...mert persze a kapcsolatért nem hajlandó tenni,látom lelki szemeimmel hogy ha majd kiszeretsz ebből a srácból is jön a következő,az ilyeneknek teéljesen mindegy ki az,csak szerelmes legyen és ez egy örök korforgás,de tartós kapcsolatra alkalmatlan,mert ahogy szembesűl a valósággal,egyből menekül egy másik olyan emberhez akibe szerelmes lehet..
2012. okt. 15. 10:57
13/57 anonim válasza:
Ki ez a láncait veszett, elszabadult értfogy, aki itt gyalázkodik, ribancozik?? Most örülsz, Józsika? Gondolod, hogy sikerült belerugdosni virtuálisan egy vagy két ismeretlen nőbe, akinek problémát, gondot okoz, hogy vannak érzelmei, ellentétben veled?
2012. okt. 15. 10:58
14/57 anonim válasza:
Az a vicc, h bezzeg mikor a férfi lép félre akkor nem idén megértő az itt lévő bagázs.
2012. okt. 15. 11:00
15/57 anonim válasza:
15-ös, a bagász az nem megértő, az emberek viszont sokszor azok.
2012. okt. 15. 11:02
16/57 anonim válasza:
Sírós kisfiúk húzzanak el a szerelem-szex kategóriába, ott szaporodjon tovább a hülyeség, ne itt!
Vannak értelmes, normális nők, nem csak ezek, mint itt!
Köszi a többi értelmes nő nevében is!
2012. okt. 15. 11:08
17/57 anonim válasza:
ma 11:06, én férfi vagyok!
2012. okt. 15. 11:18
18/57 anonim válasza:
ma 11:18
Nem baj!Akkor te az a kategória vagy aki papucskodik és meg is érdemled a sorsod..
2012. okt. 15. 11:21
19/57 anonim válasza:
Ezt a ribancozást tényleg be kellene fejezni! Kicsit sok már! Jó, téged megviselt az élet, megcsalt a nőd, vagy mit tudom én, de ettől nem kellene még ezt az útszéli köpködést folytatni! Így jártál. Talán oka is volt, ahogy itt bánsz a nőkkel! Nem tetszik. Szerintem nem ribanc, aki engedelmeskedik a szívének, és egyáltalán nem tartom összeegyeztethetetlennek egy ilyen nőt és a házasságot. Talán egy fokkal őszintébb, mint mások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!