Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok ilyen kevés, vagy ez normális dolog a csajoknál?
Az, hogy folyton folyvást a, jobb pasit keresik. Mikor velem van egy lány például, azt hallgatom, hogy ez meg az de jó pasi, meg sztárok hu ez milyen jó pasi meg az még jobb...
Jó. Természetes a rajongás, kíváncsiság persze.
De nekem ez rossz. Hogy összejövök egy csajjal, és x idő után előjönnek ezek a dolgok. Kevésnek érzem magam ilyenkor mikor más pasikat dícsér...
Jelenleg nincs kapcsolatom. de nem is tudok megbízni egyetlen lányban sem. én olyasvalakire vágyom aki rám néz fel, én kellek, és tetszem neki, és nem holmi hollywoodi, vagy akár magyar sztár...:/
nincs pénzem, nem vagyok kidolgozott testű, van egy állítólag sármos arcom, de már ezt sem hiszem el senkinek.
Szórakozóhelyeken is beszélek egy lánnyal, stb, és látom hogy közbe mást stíröl, és nem is akárhogy...vagy akár ha csajjommal mentem szórakozni akkor is ez volt.
Jó kíváncsi, jó pasi, megnézi, stb...de valahol nem érzem azt normálisnak, hogy utána órákig, vagy napokig hallgatom, hogy "az a srác a discoban uhhh"
és ha ezen még összeveszek, vagy kiakadok, akkor én vagyok a rossz, merthogy nem látom hogy "szeret"...
23 vagyok, és ezt látom basszus mindenhol...teszem azt jön szembe discoba egy pár kéz a kézben, a lány velem szemez ajkát nyalja egy pillanatra, félreérthetetlen jelek. A srác szintén más csajokat stíröl, de kimennek és csattana csók, mintha csak egymásié lennének, miközben belül egész biztos mindkét fél másra vágyik...:/ (most nemfeltétlen rám a csaj, csak egy példa volt)
Az emberi kíváncsiság határtalan, én is tudom..de legalább akkor ne csinálja a csajom mikor velem van, vagy csinálja úgy hogy ne lássam...akkor legalább nem fáj..:/
folyton minden lánynál másodhegedűsnek éreztem magam...mert egy jobb pasira (sztár, vagy afféle városi alfahímre) csorgatják a nyálukat, de mivel az ugye elérhetetlen, én vagyok csak...
hát kösz...:S
"fontos neekm, vonzó, szeretem, nem tudom kimutatni"
ismerrd be, hogy nem is akarják a csajok, hogy oda meg visszalegyen tőlük egy pasi...túlzott rajongás, rámésznak, stb...
kellnekik, ohgy küzdhessenek érte. de az is kell hogy érezze hogy fontos, de netúlságosan, mert akkor már unalmas, meg papucs a pasi, de eléégé mertha nem elég, akkor megyek máshoz, majd az szeretni fog...
komoylan mondom miért nem maradtam gyerek? annyira egyszerű volt mindne gyerekkorban, baromság az egész hormonális háztartás, szaporodási "kényszer", egy kín egy szenvedés, mert már a társadalom is aztvárja tőled, hogy barátnőd legyen, és nem si akármiylen emrt ha csúnya, akkor leírnak, ha tul szép, akkor király vagy, de akkor is a szálkát keresik, hogy vajon miért van velem...
menthetetlen vagyok tudom, többen mondták, de most ne ebbe menjünk bele, foglalkozzunk a kérdéssel.
10 ből 9 nembukik a kigyurtakra...
jah abból a 9 ből meg 4 nek pasija van
3nak a sovány alacsony hipp hoopos kis vagyányka girnyók tetszenek
1 aki normális, és esetleg még szingli is, vagy pont mostlépett ki kapcsolatból, illetve kb 10 pasi tolong a kegyeiért...
pénz pénz pénz...itt már régóta ezmegy, aki gazdag, és ki si mutatja hogy ő az, na annak aztán tényleg tökmindegy hogynéz ki, jobbnál jobb barátnői lesznek, és idővel ugye pénz, meg is szeretik a srácot, és szerelmesek is lesznek ...
Nálad alapvető problémák vannak. :) Legyen tartása a pasinak, de megette már a fene, ha a csaj "küzd" a pasiért.
"ismerrd be, hogy nem is akarják a csajok, hogy oda meg visszalegyen tőlük egy pasi...túlzott rajongás, rámésznak, stb..."
Legyen oda, mutassa ki, vonzódjon, mert egyébként én nem is foglalkozok vele. Úgy veszem, hogy nem érdeklem, hagyom a fenébe. Választok azok közül, akik mutatnak valamit.
Kösz, én nem szenvedek kihívás komplexusban, hogy folyton ilyen srácokat akarjak "betörni". :)
"kellnekik, ohgy küzdhessenek érte. de az is kell hogy érezze hogy fontos, de netúlságosan, mert akkor már unalmas, meg papucs a pasi, de eléégé mertha nem elég, akkor megyek máshoz, majd az szeretni fog..."
Kicsit kevered a fogalmakat. Amit leírsz, meg épp a fiúknál tapasztaltam.
Tehát, ha a lány túl odaadó, túlságosan kimutatja az érzelmeit, akkor rögtön unalmassá válik, és a fiúk számára elveszti a tartását.
"komoylan mondom miért nem maradtam gyerek? annyira egyszerű volt mindne gyerekkorban, baromság az egész hormonális háztartás, szaporodási "kényszer", egy kín egy szenvedés, mert már a társadalom is aztvárja tőled, hogy barátnőd legyen, és nem si akármiylen emrt ha csúnya, akkor leírnak, ha tul szép, akkor király vagy, de akkor is a szálkát keresik, hogy vajon miért van velem..."
Jól összezavarhatott téged néhány dolog.
Hát ne legyen. Nem muszáj. Van egy olyan érzésem, hogy te nem igazán kedveled a nőket- már úgy, emberileg. Ne vesződj velük. :)
"menthetetlen vagyok tudom, többen mondták, de most ne ebbe menjünk bele, foglalkozzunk a kérdéssel."
De bele kell menni, ha akarsz valami eredményt.
A sok hülyeséget meg felejtsd el a nőkkel kapcsolatban. :)
"pénz pénz pénz...itt már régóta ezmegy, aki gazdag, és ki si mutatja hogy ő az, na annak aztán tényleg tökmindegy hogynéz ki, jobbnál jobb barátnői lesznek, és idővel ugye pénz, meg is szeretik a srácot, és szerelmesek is lesznek ..."
Persze, egy milliomos nő, vagy férfi mindig vehet partnert magának. Ezt sokszor leírtam.
Akivel meg valami gáz van, személyiségre, vagy ronda- az általában ezzel vigasztalja magát. Hogy az a gond, hogy neki nincs pénze.
A lottó 5-ösöm jönne be így, mint az, hogy milyen személyiség-zavaros ezt írja le, hogy vigasztalja önmagát. :)
Észre kell venni, hogy manapság már a kapcsolatok is a fogyasztói társadalom szintjén mozognak. Azért vannak együtt az emberek, mert jelen élethelyzetükben a párjuk volt a legjobb, akit kaphattak. Amint feltűnik egy jobb, akkor máris váltanak. Természetesen a váltást a lehető legkisebb rizikóval kell elvégezni, így addig hezitálnak a két ember között, amíg tutira nem 100%, hogy a jobbik őt választja.
Szóval konkrétan válaszolva amíg te nem tudod így hajigálni az embereket az életedben, addig így fogsz szenvedni. 30 év múlva szerintem tök egyértelmű lesz, hogy az emberek kihasználják egymást, és csak előnyszerzés céljából "tartják" maguk mellett a másikat. És ide fog jutni a szerelem mellett a barátság is. Csak pont most van ez az átváltási idő a társadalomban.
*bocsi 1 lánnyal adós vagyok a statisztikából lemaradt:
1 csaj meg kb a város ribije, megdugni éri, de komoylan összejönni vele, akkor a hátadmögött mindneki kiröhög, és lyuksógora leszel, lehet még a legjobb haverodnak is...
*minden ilyen
Hát legyen sok pénzed, míg a csóró, kedves, vonzó, vékony, csinos fiúk tök ingyen csajoznak.
Mindenki úgy boldoguljon, ahogy tud. :)
Egyébként annyi igaz, hogy a csórónak egyáltalán nem tökmindegy, hogy néz ki.
Valamit nyújtani kell. Vagy előnyös külsőt, vagy pénzt. Az előnyös külsővel egyértelműen bármely nőnek bejöhetsz (persze, belekalkulálva az egyéni ízlés árnyalatait)
Pénzzel csak bizonyos rétegnek.
(Jó példa erre gyönyörű barátnőm, akit az összes gazdag "főnöke" meg akart kapni, még házassági ajánlatot is tettek neki, de ő egy csinos fiúval jár, aki egy gyárban dolgozik és keres havi 80 ezret kb...)
nincs személyiségzavarom, tudom ki vagyok, és ez állandó, nincsenek időbeni kieséseim, midig ugyanaz az ember vagyok.
de nem tudtál meg cáfolni engem, csak azt hajtogattad, ohgy össze vagyok zavarodva...
felejtsem el a nőket?
bárcsak ilyen könnyű lenne, hogy ne lennék társfüggő, ne érezzem amgma semminek, és szükségem legyen mindig egy lányra...
hidd el az összes földi vagyonomat odanám ezért, ha nem lennék iéyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!