Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá valakit, hogy megcsalja a párját?
Pusztán elméleti a kérdésem. Mostanság itt GYK-en olyan sok megcsaltam a párom, mit tegyek típusú kérdéssel találkozom, hogy felmerül bennem a kérdés: mi vehet rá valakit a hűtlenségre? Volt már eddig egy csomó kedvesem, de egyiket se csaltam meg. Sőt, bele se tudnék gondolni, hogy megcsaljak valakit. Az tőlem távol áll.
Hiszen ha együtt vagyok valakivel, akkor annak oka van, szeretem. Ha szeretem, akkor nem tudom megcsalni. Ha meg tudom csalni, akkor már nem szeretem, ergo nem járok vele, és nincs szükség a megcsalásra. Nem így van? Ti hogy látjátok ezt? Tapasztalatok?
Férfiak és nők véleménye is érdekel, mindkét oldalról (megcsaltak és megcsalók szemszögéből is tehát).
U.I.: az olyasmi, hogy elhanyagol a párom, meg ilyenek, szerintem az se elég indok a megcsalásra, hiszen mindent meg lehet beszélni, vagy ha nem megy, nem kell erőltetni, és akkor ismételten semmi szükség a hűtlenségre.
19/l
A monotonitás szerintem.
Az ember az elején még szeret, mindent megtenne a párjáért, aztán megszokja, hogy ott van és már nem tesz a kapcsolatért. Nem hallgatja meg, vagy nincsenek intim együttlétek, mert a napi rutinfeladatok előre kerülnek, míg végül már csak élnek egymás mellett. Aztán jön valaki, akitől figyelmet kap , törődést, és az esélyt, hogy lehet jobb, boldogabb az élet. És az ész helyett érzelmekkel gondolkodunk, keressük azt, aki megadja azt, amit a társunk nem. Én így gondolom. Bár én nem csaltam, és engem sem csatak még meg, de szerintem ez lehet az oka a sok megcsalásnak, hogy nem figyelünk egymásra.
-a szerelem/szeretet és a tisztelet hiánya
-skalpvadászat
-valaki valamit nem kap meg a kapcsolatában amit szeretne
persze egyik sem igazolja a megcsalást, de így hirtelen ezek jutottak eszembe.
régebben, 19 éves fejjel eljutottam addig a pontig hogy megcsókoltam egy másik pasit, miközben barátom volt. tovább nem mentünk. nem volt gyomrom... ettől is éppen elég bűntudatom volt. és elgondolkodtam...később, mikor már nem voltunk együtt, rájöttem, hogy azért történt mert nem volt meg a szerelem részemről.
furán hangozhat, de akkor új volt még nekem a párkapcsolat, és az ezzel kapcsolatos dolgok. azt hittem szerelmes vagyok, de utóbb rájöttem hogy tévedtem.
most 26 évesen el sem tudnám képzelni, hogy akár megcsókoljak egy másik férfit a férjemen kívül.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!