Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van erre megoldás? Megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre megoldás? Megcsal a feleségem. Küldjem el? Mi lesz a gyermekünkkel?

Figyelt kérdés

Ősszel leszünk 2 éves házasok, kb. 5 éve vagyunk együtt. Van egy 6hónapos kisbabánk amit imádunk mindketten. Ezen a héten kellett rájönnöm, hogy a feleségem megcsal, a főnökével, mindez már kb. 1 éve megy -úgy tűnik szerelem. Valamikor a terhesség 3. hónapjától mehet ez. A Főnöke nemrég vállt el, de már a válás előtt is "együtt" voltak, neki 2 gyereke van. Mint kiderült, én otthon csak a színjátékot kapom. Ekzisztenciánk stabil -saját lakásban lakunk, gyakran utazgattunk, mindketten jól keresünk, jól kijövünk egymással, ámbár szexuálisan életünk nem jó, heti kb. egyszer mindig ugyanúgy. Nem erőltettem a dolgot (néha próbálkoztam inkább kevesebb mint több sikerrel - aztán elmaradt ez is, mert a lélektelen szex annyira nem izgatott, nem volt igazán a dolognál - maradt a heti 1 alkalom), terhesség-szülés és szoptatás hormonaira gyanakodtam, gondoltam elmúlik majd ez is.

Éreztem egy elhidegülést (puszi csak búcsúzkodáskor) , ölelések csak ha én mentem ölelni - ezt is arra fogtam,hogy a figyelme a babára irányulhat -előtte sem volt a túl romantikus típus; ámbár gyanús volt, meg is jegyeztem párszor, hogy ezek a dolgaink hogy megváltoztak, persze általában semmitmondó választ kaptam.

Még nem mondtam el neki, hogy tudok a kettős életéről.

Nagyon mérges vagyok, és csapdában érzem magam a baba miatt, amit nagyon szeretek! Úgy érzem, hogy az egész házasságunk egy hazugság (legalábbis több mint a fele).. már az első házassági évfordulonkon volt a mellékvágány.. Pár napja is kérdeztem, azt mondta szeret.. de közben megvan a másik kapcsolat is. Gyanítom a gyerek miatt van még velem.. de ez így nem mehet tovább! Csak hát hogyan menjen ezután?

2012. aug. 22. 11:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne hogy a te babàd?

Szerintem elöször ne tàmadd le,lehetséges hogy ez csak egy tévedés,lehet hogy valaki szét akar titeket vàlasztani!

Nyiltan kérdezz rà,és beszéljétek meg a dolgot higattan¨!

Ha kidobnàd tuti hogy a babàt neki itélnél,mivel még az anyjàra nagyobb szükség van mint az apjàra.

2012. aug. 22. 20:03
 22/26 anonim ***** válasza:
nos mi történt veletek?:s
2012. aug. 25. 21:43
 23/26 A kérdező kommentje:

akit érdekel, itt vannak a fejlemények:

Volt egy nagyon komoly beszélgetésünk, amelyre egyet aludtunk, majd úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk "újrakezdeni" a házasságunkat.

Azóta (kb. 3 hete) feltűnően jól elvagyunk egymással, persze a feltétlen bizalom visszaállása szerintem még évek kérdése, de egyenlőre egy pozitív lökést adott az életünknek a beszélgetés.. (bele értve a szexuális életünket is).

Persze még nem minden OK. Még mindig ugyanott dolgozik, ugyanaz a főnök - megbeszéltük, hogy eljön onnan. Nem mintha nem lehetne mindent megkerülni, vagy cégváltás ellenére továbbra is félrelépni, de valahogy mégis magamban ehhez kötöm, hogy mennyire gondolja komolyan az újrakezdést. Kíváncsi vagyok mikor kerül erre sor - a gyes ideje alatt otthonról dolgozik be oda megbízásos szerződéssel, ami december végén fut ki, és megy át megint korlátlan idejűbe januártól. Én szeretném, ha minél előbb eljönne onnan..

(Kicsit rossz az időzítés a cégváltásra, mert egy nagyobb prémiumra lenne esélyes a tavasszal - a gyes alatti munka ellentételezéseként amelyet így elbuknánk (~2havi normál fizetés, gyes alatt csak egy minimál fizetést kapott- adószabályok miatt)(a kötekedőknek: nem Magyarországon élünk - hogy pontosan hol, az most irreleváns).

Igyekszem nem túl gyakran felhozni a megcsalás témáját, nem akarom elfertőzni az "új" kapcsolatot.. de felejteni nem tudom, vannak jobb napok, meg rosszabbak..

Közben a kis "törpe" meg békésen alszik a szomszéd szobában:) - ez egy nagy pozitívum az egészben.

2012. szept. 14. 17:22
 24/26 anonim ***** válasza:
58%
én is ugyanebben vagyok csak nőként, és a férjemnek nem viszonya volt, "csak" bekurv*zott". iszonyú sz*r érzés, hogy finoman fogalmazzak. Teljesen együtt érzek veled. Járunk azóta párterápiára, mert ez teljesen összezúz lelkileg, önértékelése az embernek padló, még akkor is, ha előtte pozitív sikeres ember volt. A párterapeuta azt mondta, hogy mindenki csak addig mondja hogy "hagyd el, mert megcsalt, erre nincs bocsánat" amig őket meg nem csalják. 39 éve van a szakmában, látja min mennek keresztül ilyenkor az emberek, és a kezdeti nagy hiszti és botrány ellenére a megcsalt fél mindig megpróbálja megbocsátani, elfelejteni, újrakezdeni. És állítólag évek múlva fog múlni a fájdalmad, csak ki kell bírni addig. Nekem két hónapja derült ki, azóta iszonyú rosszul vagyok. De hát ilyenen is át kell menni egyszer az életben. Szenvedni is tudni kell. Szorítok érted, kitartás!
2012. nov. 15. 12:56
 25/26 A kérdező kommentje:

Kérdezném az utolsó hozzászólót,hogy hogy alakult az élete?

Nálunk kicsit OK volt - persze a tökélytől messze - a legutóbbi írás óta. Aztán kezdtünk úgy élni egymás mellett mint a testvérek, szex alig, az is csak immel-ámmal. Mígnem kiböktem, hogy ez így nem jó senkinek, érzem, hogy nem akarja, semmi élvezet stb.

Ez most egy hónapja volt.

Ő: igaz, igaz, ő hibája stb.. de nem tud vele mit kezdeni, nem kivánja a szexet, senkivel(!).. kb ennyi. kicsit próbált változtatni utána lévő 1-2 héten, de nem túl sokat.

Erre én persze utánanézek a hormonoktól a vitaminokig, hogy mit lehetne tenni..

Minap gyanús volt(2nappal az 1 hónappal ezelötti beszélegetésünk elött), hogy csetelt valakivel, aztán amikor melléültem, gyorsan bezárta.. - nem hagyott nyugodni, ma kiderítettem: a régi szerető, a főnöke, mert céget végül nem váltott, a váltási kísérlet hallatán még elő is léptették..

Az egész cset kb, hogy ki hogy simogatja a másikat, és hogy megy el benne.. paffff.. és hogy a legutóbbi 2 napos céges távolléten milyen szuper volt.

erre varjak gombot..

2013. márc. 13. 13:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2020. ápr. 5. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!