Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
az előző pasimmal vannak gondjaim...2 évvel ezelőtt jártunk fél évet,és az ő ex csaja miatt ért véget a kapcsolatunk,mert "nagyon" jóban voltak,én meg nem néztem szép szemmel,és amikor meghallottam,h új év 1estéjén,miután hazakísért,az ex csajának az apja(ugyanis munkatársak)felhívta,h menjenek vmit meginni,és a barátaimtól megtudtam,h részegen eléggé intimen táncolt az exével,ezek után elmondtam h tudom mit csinált,veszekedtünk,kb5 napig nem is beszéltünk,aztán még neki állt feljebb,felhívott és ő szakított velem!hát igen,tegyem hozzá,h eléggé büszke típus!azóta én már túltettem magamat rajta,eléggé nehezen,mert szerettem,nem is tudom miért?!és úgy hallottam neki is volt 5 hónapos kapcsolata,de elvileg a csaj otthagyta,most viszont úgy hozta a sors,h egy csoportba járunk szórakozni(ifi(ifjúsági)csoport,vannak különboző témáink,programjaink,kirándugatunk stb). Nekem már 1 éve és 2 hónapja komoly kapcsolatom van és nem jártam ebbe a csoportba,most viszont a barátom elkezdett külföldön dolgozni,és én ismét elkeztem járni a csoportba,ő is jön néha,és látom,meg mondják is h nagyon néz,szinte minden mozdulatomat,viszont ha köszönök neki,akkor nem fogadja,olyan mintha haragudna rám...és sokszor cikiz a hátam mögött vmiért...nem értem mi van vele,én nem akarok vele hargudni,viszont annyira jóban sem akarok lenni,mert még mások félreértik,esetleg ős is azt fogja gondolni,h még érzek iránta vmit!szerintetek mi a megoldás?
2012. aug. 16. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen nem kell foglalkoznod vele! Ennyi. Ha ilyen kényes, akkor köszönnöd sem kell neki!
2012. aug. 16. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam,csakhát amikor visszahallom vkitől,h cikiz,vagy ilyesmi,akkor nagyon bánt,h mások elhiszik amit mond rólam...én eléggé visszahúzódó típus vagyok,nem szeretem a vitákat,ő viszont nagyon is nagyszájú!És néha kellemetlenül érzem magam a társaságban :(
2012. aug. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!