Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van erre megoldás? Megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre megoldás? Megcsal a feleségem. Küldjem el? Mi lesz a gyermekünkkel?

Figyelt kérdés

Ősszel leszünk 2 éves házasok, kb. 5 éve vagyunk együtt. Van egy 6hónapos kisbabánk amit imádunk mindketten. Ezen a héten kellett rájönnöm, hogy a feleségem megcsal, a főnökével, mindez már kb. 1 éve megy -úgy tűnik szerelem. Valamikor a terhesség 3. hónapjától mehet ez. A Főnöke nemrég vállt el, de már a válás előtt is "együtt" voltak, neki 2 gyereke van. Mint kiderült, én otthon csak a színjátékot kapom. Ekzisztenciánk stabil -saját lakásban lakunk, gyakran utazgattunk, mindketten jól keresünk, jól kijövünk egymással, ámbár szexuálisan életünk nem jó, heti kb. egyszer mindig ugyanúgy. Nem erőltettem a dolgot (néha próbálkoztam inkább kevesebb mint több sikerrel - aztán elmaradt ez is, mert a lélektelen szex annyira nem izgatott, nem volt igazán a dolognál - maradt a heti 1 alkalom), terhesség-szülés és szoptatás hormonaira gyanakodtam, gondoltam elmúlik majd ez is.

Éreztem egy elhidegülést (puszi csak búcsúzkodáskor) , ölelések csak ha én mentem ölelni - ezt is arra fogtam,hogy a figyelme a babára irányulhat -előtte sem volt a túl romantikus típus; ámbár gyanús volt, meg is jegyeztem párszor, hogy ezek a dolgaink hogy megváltoztak, persze általában semmitmondó választ kaptam.

Még nem mondtam el neki, hogy tudok a kettős életéről.

Nagyon mérges vagyok, és csapdában érzem magam a baba miatt, amit nagyon szeretek! Úgy érzem, hogy az egész házasságunk egy hazugság (legalábbis több mint a fele).. már az első házassági évfordulonkon volt a mellékvágány.. Pár napja is kérdeztem, azt mondta szeret.. de közben megvan a másik kapcsolat is. Gyanítom a gyerek miatt van még velem.. de ez így nem mehet tovább! Csak hát hogyan menjen ezután?

2012. aug. 22. 11:42
1 2 3
 11/26 menta34 ***** válasza:

első, hogy pattintsd le a főnököt: írsz neki egy e-mail-t, hogy lekopik vagy beszélsz a feleségével.

második, hogy igyekszel megadni az asszonynak amit máshol talált meg. A kisbabás anyukák estére elfáradnak, reggel még álmosak, közötte meg te nem vagy ott amikor lenne vágy. Azt kéne megpróbáld, hogy délutáni alvásidőben hazamész és kényezteted.

harmadik pedig, hogy beszéltek... de ezt már javasolták sokan:)

2012. aug. 22. 12:05
 12/26 anonim ***** válasza:
21%
hagyd a cédàt, vidd a gyereket, ne egy utcasarki nevelje!:)
2012. aug. 22. 12:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Attól függ, te mit szeretnél? Vele lenni, vagy külön? Ha az elsőt választod, akkor este mikor hazajön a feleséged, mond meg neki, hogy válasszon, mert tudsz róluk. Keressen másik munkahelyet, szakítson meg minden kapcsolatot a főnökével és kezdjetek tiszta lappal. Én is elbeszélgetnék a másik hapsival a helyedben. Azért ő sem normális, hogy egy kisgyerekes-házas anyukával kezd. Amúgy meg az én fejemben is megfordulna ezek után, hogy kié is a gyerek. Ha minden oké és a feleséged hajlandó veled újrakezdeni, akkor sínen vagytok, ha mismásol akkor add be a válókeresetet. Szerintem is jobb most külön menni, mint akkor amikor már a gyerek nagyobb és felfogja hogy mi történik. Valószínű hogy ebben az esetben az anyukához kerülne, de annyiszor láthatod, ahányszor csak szeretnéd és később még mindig lehet nálad :) Nehéz úgy, de CSAK a gyerek miatt, ne maradjatok együtt!
2012. aug. 22. 12:22
 14/26 A kérdező kommentje:

akit/amit ->jogos, sajnos nem lehet utólag változtatni.

A gyermek tuti tőlem van(ámbár a gondolat nekem is beugrott): külső jegyekből látható..

Honnan tudok a kapcsolatról: Véletlenül, egy emailt kerestem amiről tudtam, hogy mindketten megkaptuk. Az ő gépe éppen nyitva volt, azon kerestem.. és mást találtam. De ez csak egy pillanat volt, siettünk - a bolha a fülembe került, utána kezdtem kutakodni.

A pasi feleségével nincs miről beszélni, az a házasság már korábban sem muzsikált szerintem ( mindketten sokat utaztak külföldre munka miatt..) - most is sokat van távol.

Én mit szeretnék:

1)egy olyan társat aki szeret - mert ha nem szeret akkor hiába élünk egy fedél alatt mint a testvérek. Hiába van egyetértés, meg tolerancia, ha nincs szeretet...

2)nem szeretném elveszteni a gyermekemet, és azt is szeretném, hogy a szüleimnek se kelljen az unokáról lemondani.. egyik sem könnyű kérés - lévén messze lakunk a szülőktől, ritkán is megyünk.

3)azzal a gondolattal jelenleg nem is tudok mit kezdeni, hogy a másik ember lenne a "pótapuka" aki ugye minden nap ott van a gyermekem körül? Igaz, szereti a gyerekeket, ez kétségtelen - de akkor is!

2012. aug. 22. 12:52
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem nagyok az elvárásaid, amiket szeretnél :)

Beszélj a feleségeddel, hogy válasszon, ha mutat hajlandóságot a házasság megmentésére, akkor minden rendben lesz. Nálunk a férjemmel is volt hasonló szituáció, de kilábaltunk belőle. Valamiért összeházasodtunk és azokat kell újra felidézni, hogy mik voltak. Így lehet újra építeni csak a kapcsolatot. Emlékezz arra, hogy miért házasodtatok össze? Gondolom, nemcsak a szerelem miatt.

2012. aug. 22. 12:57
 16/26 dep25 ***** válasza:

Szia!

Én azt tanácsolom hogy titokban csináltass egy apasági tesztet.Ha a gyerek a tiéd akkor ülj le és beszéld meg vele,akkor nehezebb lesz megoldani a dolgot.Ha nem a tiéd a gyerek akkor egyszerű,repülhet mindkettő.Én semmi esetre sem maradnék azzal a nővel.Nem tudnék megbízni benne.És ezek szerint nem is volt az ő részéről igazi szerelem.Fiatal vagy jól keresel,még találhatsz magadnak másik párt.

24/F

2012. aug. 22. 13:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy két felnőtt, értelmes ember között nem okozhat problémát a gyerek kérdése. Ha az anya normális és ésszel felfogja, hogy a gyereknek tesz jót, ha nem zár ki az életéből, akkor komolyabb pereskedés sem kell. Kialakul egy rendszer. Nem tudom megérteni azokat a szülőket, akik elvágják az utat az apuka és a nagyszülők elől. Attól hogy egy házasság tönkremegy még felnőhet az a gyerek normális körülmények között.

A lényeg, hogy mindenképpen beszélj vele. Minél többet agyalsz rajta annál dühösebb leszel, neki fogsz esni előbb utóbb, ami nem használ, legalábbis nem a te javadra. Ide egy nyugodt hangnemű beszélgetés kell és az, hogy ő is nyugodtan tudja végig gondolni, hogy hogyan képzeli a továbbiakban az életét.

2012. aug. 22. 13:49
 18/26 anonim ***** válasza:

Ja, és elég régóta tart ez. Szerintem ha komolyan gondolná vele, akkor már lépett volna. A lényeg, hogy mindenképpen beszéljetek erről, mert senkinek nem jó ez a bizonytalanság, pláne a babának nem lesz jó. Ha a feleséged vevő a házasságotok megmentésére, akkor tényleg nem lesz baj. Legvégső esetben még terápiára is elmehettek. Egy erős házasság mindent túlél. Anno emlékszem, amikor apu bukott le 25 éves házasság után, hogy 3 éve csalja anyut. Hatalmas balhé volt, de túlélték, túléltük. Sosem lesz minden olyan mint előtte, elvakult bizalom és egymásba vetett hit, de a szeretet, a közös élet, közös vagyon összetartotta őket.

Így felnőtt fejjel belegondolva csak gyáva volt apu. Teljesen új életet felépíteni valaki mással, másnak a szinte felnőtt gyerekeit nevelni 50 éves fejjel, nem a sajátjait, más gyerekeit iskolába küldeni, nem minket, másra költeni a pénzét, nem ránk... Sosem hagyta volna nyugodni a lelkiismerete, ha ezt megteszi. Pláne hogy a közös családiház elveszett volna a süllyesztőben és mi középsuli után mehettünk volna dolgozni, hogy megéljünk valahogy anyuval hármasban egy kis lakásban. Nem olyan egyszerű döntés ez semelyik félről szerencsére és az hogy már egy éve habozik, biztató jel, ami arról árulkodik, hogy lehet még közös jövőtök!!

2012. aug. 22. 13:55
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a sok választ!

Megbeszélni legkorábban a hétvégén fogom tudni, lévén most nyaralni vannak (ő és a pici) a szüleinél. Addig marad az agyalás, nem telefon téma ez. Elég hirtelen jött az ötlet, hogy lemennének, én meg nem tiltakoztam, mert nagyvárosban a kánikula nehezebben viselhető, akkor mar jobb vidéken, vízparton. Az ötlet hirtelenségében arra is gondoltam, lehet kicsit el akart távolodni a mindennapi légkörtől, hogy elgondolkodjon? ..majd a hétvégén kiderül.

2012. aug. 22. 15:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Sok sikert neked, aztán majd írd meg a fejleményeket!
2012. aug. 22. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!