Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az intelligens, okos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intelligens, okos férfiak nehezebben csalják meg a feleségüket csak azért mert ésszel jobban felérik, hogy mit kockáztatnak, vagy nincs ilyen, a férfi az férfi és a szerszáma után megy?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 15:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Nő vagyok, nem csak tapasztaltam, hanem a saját szemem előtt csalják meg az okos pasik a párjukat.Elképesztő, hihető dumával! Tisztelet a kivételnek!!!!

2012. jún. 29. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez személyiségfüggő. A gerincesség nem egyenesen arányos az iskolai végzettséggel, vagy az IQ-val. Elvek kérdése.
2012. jún. 29. 15:49
 13/15 Diavolino44 ***** válasza:

Amugy szerintem is az intelligens pai jobban atlatja a helyzetet. A nok nem fognak tok luzer ferfiakal kezdeni hanem akiknek mar van egy megfelelo egzisztenciaja, intelligenciaja. Nagyobb a kisertes, nagyobb lesz a hajlandosag is a megcsalasra. Tisztelet a kivetlenek.

Akik azt irjak, hogy soha nem csalna meg a a de nem volt meg egy eppkezlabb kapcsolatuk azok meg minek irnak ide?

Tapasztald meg eles helyzetben ,hogyan viselkednel! Ez olyan mintha azt mondanad te baromi jo katona lennel mert minden nap playstation-on irtod a nacikat.. funny

2012. jún. 29. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Diavolino44

Részben egyet értek veled, mert tényleg, akinek még nincs, vagy nincs nagy tapasztalata a párkapcsolatban, az miért mondja, hogy "én biztos nem csalnám meg"?!

De részben meg azért nem értek egyet veled, mert 28 éves létemre nekem sincs nagy tapasztalatom ezen a téren, mégis tudom magamról, hogyha valakivel vagyok, akkor azzal vagyok és kész! Jöhetne akármilyen numera, akkor sem csábulnék el, mert tudom, h nekem is mennyire rosszul esne, ha hasonlóan tenne a másik és mindent félretéve engedne a csábításnak! És mivel vele vagyok, őt szeretem, egyszerűen képtelen lennék ezt megtenni, nem tudnám ilyen lelketlenül átvágni!

Remélem érted, hogy miről zagyváltam itt! :)

2012. jún. 29. 16:46
 15/15 Charlie30 ***** válasza:

A megcsalás sok dolog függvénye, és sajnos egyik se utal arra, hogy az intelligensebb emberek hűségesebbek:

Ami teljesen független az intelligenciától:

- szexuális étvágy

- erkölcsösség

Ami rossz hír, vagyis az intelligensek rovására megy:

- könnyebben ismerkednek, így több a lehetőségük

- mivel könnyebben ismerkednek, könnyebben szereznek új nőt, így kevésbé értékelik az aktuális kapcsolatot

- jobban tudják leplezni a megcsalás tényét

2012. jún. 29. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!