Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak, akkor most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, akkor most megcsaltam?

Figyelt kérdés

Úgy volt, hogy barátommal mielőtt elmentem osztály kirándulásra ezt írta: "fejezd mar be ezt a szart mar elegem van minden szaral b*sztatsz

na leptem csáó el ment a kedvem ettől a kib*szot beszelgetesől" és én ezt szakításnak vettem, és aznap este kicsit többet ittam a kelleténél és hagytam h lesmároljon egy fiú barátom...:/ aztán másnap reggel láttam hogy bocsánatot kért, és most mikor beszélgettem vele mondta, hogy ő nem szakított azzal..amit írt..

és most nem tudom mit tegyek! nem mondtam el neki hogy mi történt, de mondjam vagy ne? mit csináljak segítsetek!

2012. máj. 10. 15:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon értelmes, intelligens barátod van. Nem kéne lelkizned ezen, aki ilyen tróger módon beszél (vagy ír) egy lánnyal, az nem is érdemli meg, hogy barátnője legyen. Kitessékelném, mint cicát WC-zni.
2012. máj. 10. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

hát az baromira nem mentség, hogy részeg voltál...

rossz belegondolni, hogy mennyi hozzád hasonló r.ibanc van....

2012. máj. 10. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát van akinek már egy csók megcsalás, de van akinek nem. Nekem pl. már annak számít.
2012. máj. 12. 12:47
 14/21 A kérdező kommentje:
nekem is annak számítana, de azt rakjuk hozzá hogy ő csalt már meg!!! :(
2012. máj. 14. 18:02
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

akkor minek vagytok együtt? istenem....

és ne mondd, hogy szeretitek egymást mert megkereslek és a pofádba röhögök

2012. máj. 14. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem megcsalás, mert ezt én is szakításnak venném. Más is lehet többet ivott volna a kelleténél. Sajnos előfordul.
2012. máj. 20. 18:05
 17/21 anonim válasza:
71%
Szerintem nem akart veled egyáltalán szakítani, nem tudom mi volt az előzménye annak hogy ezt írta, de valószínüleg meg volt rá az oka. Nem értem, hogy miért rúgtál be mondjuk, de ha ezért az elég baromság volt. Részegen gondolom nem is tudtad mit csinálsz azért hagytad, de ha arra a csókra nem is emlékszel akkor hagyd szerintem. Ha viszont élvezted és ráadásul kedveled azt a hapsit, talán jobban mint a barátodat akkor szakíts vele. A smárolás már megcsalás. Én szerintem elmondanám mert nem hagyna a lelkiismeretem ha szeretem.
2012. máj. 20. 18:13
 18/21 A kérdező kommentje:
tényleg nem akartam a smárolás dolgot..de már nem tudok rajta változtatni..:/ :(
2012. máj. 20. 19:14
 19/21 anonim válasza:
hat szetem nem csaltad meg mert te ezt szakitasnak veted nem ??szerintem beszeljetek meg es mond el neki legroszabb esetbe megint osszevesztek amugy szerintem a baratod meg kene ertse mert o kezdet el veszekedni ha meg nam pasz neki hagyd ott a francba :)
2012. aug. 17. 23:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. márc. 27. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!