Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit csinálnátok az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok az alábbi szituációban?

Figyelt kérdés

Ha párkapcsolatban élnétek és a kedvenc világhírű énekesetek/gitárosotok/DJ-tek koncert után szexelni akarna veletek:

1. Nem mennétek bele, természetesen megcsalás

2. Ha a párotok belemenne egy hármas felállásba akkor úgy simán

3. Megcsalnátok a párotokat

2012. máj. 7. 00:26
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
68%

Tartok tőle, hogy megcsalnám, de jó eséllyel közölném vele utólag, és ha nem értené meg, elválnának útjaink. A fiatal kori kapcsolatok nem életre szólóak, egy ilyen affér viszont örök emlék. Hozzáteszem, kifejezett állandó kedvenc előadóm nincs (idővel változni szokott), vagy ha van, nem "világhírű" (nem vagyok híve a tömegzenének). Többet mondok, nem is kell feltétlenül az ellenkező nemhez tartozzon az illető. Ne értsetek félre, nem vagyok homoszexuális. A művészetüket csodálom bennük, nem (/nem csak) magukat a karakterüket. A nemi aktus lehet egy egyén művészetével való egyesülés is, nem feltétlenül csak az élvezetről szólhat.

A hármas felállásnak viszont a világon semmi értelme.

2012. jún. 1. 02:09
 32/44 anonim ***** válasza:
0. nincs kedvenc énekesed énekesnőd!
2012. jún. 2. 14:24
 33/44 A kérdező kommentje:

"A hármas felállásnak viszont a világon semmi értelme."

Hát szerintünk ez a legjobb megoldás. Meglep, hogy ilyen kevesen választották, hisz nem csalod meg a párod és ha valakit vonz ez a felállás "két legyet üt egy csapásra". Ez az ahol mindenki jól jár, legalábbis én és barátnőm így gondoljuk, de látom nem a mi álláspontunk a legnépszerűbb :D

"barátomnak nem mondanám el :) "

"Feltéve ha a párom nem tudja meg "

Hát ezekkel a válaszokkal valahogy nem tudok azonosulni :/

2012. jún. 2. 14:24
 34/44 nikozia12 ***** válasza:
Nekünk meg van az az egy híres ember akikkel lefeküdhetünk úgy h. a másik elnézi:)Egy Jared Letonak nem mondok nemet....:)
2012. júl. 5. 00:49
 35/44 anonim ***** válasza:

3.

megdugnám jessica albát egy mozipremierje után a kocsimban,vagy akárhol.

2012. júl. 5. 01:07
 36/44 Scotty97 ***** válasza:
0%
É még a ffiak a magbízhatatlanqbbak. Lányok, ekkora qrvák hogy lehettek?
2012. júl. 5. 01:38
 37/44 anonim ***** válasza:

Mennyi sokan nem szeretik a "párjukat"... Nem is gondoltam volna. Akkor miért vagytok együtt (akik a hármast választanák), csak hogy legyen valakitek, divatból? Szánalom...

Nekem nincs kedvenc színészem, meg senkim. Szinte nem is ismerek egyet se, csak a nagyon híreseket, de nem is érdekelnek. Én természetesen az elsőt választanám, gondolkodás nélkül. Senkivel nem csalnám meg a párom, eszembe se jutna és a kettest se választanám, mert rajta kívül senki nem hiányzik.

2012. júl. 5. 01:51
 38/44 anonim ***** válasza:
24%
Vicces hogy a lányok ennyire szeretnének egy hírességgel dugni.Elárulom egy titkot;ugyanolyanok mint a többiek...
2012. júl. 5. 02:04
 39/44 anonim válasza:
Hát nekem igaz nincs párom de! ugye azt mondják a nők a férfiak milyen megbízhatatlanok stb... most olvassátok el az összeset a kommentek 70-75% nő volt és mindegyik a 3-ast választaná csak azért hogy egy selyemrambó aki a tv-ben ugrál az ágyba ugráljanak velük hát ahogy vki már írta előttem szánalmas és ne mondjátok hogy nem mert igen...ha megcsalnátok a párotokat akk minek vagytok együtt minek van párod hát nem azért mert szereted ezek szerint nem! csak ő volt kéznél akit kihasználhatsz!...ha egy híres személlyel akarsz dugni akk ne szerelmet keress és ne sírj miután a "párod"<---!!! megcsal mert te mit csináltál de egyből jöhet az a szöveg is "hogy az nem ugyan az" ???mert??? nőj fel vagy vesd magad le egy hegyről !köszönöm 19/F
2012. júl. 5. 02:42
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a hülyeséget... Látszik, hogy hat a sok amcsi szarság. Mivel jobb egy híresség mint a másiknak a párja? Ugyanolyan ember, mint Ő, nem szarik aranyat, nincs gyémántól a nemi szervük, és nem f*snak higanyt. Értelmetlen baromság valakit ennyire Isteníteni, mert míg annak az egy híres majomnak, Te csak egy leszel a sok közül, addig a párodnak Te vagy a sok közül az egyetlen. El lehetne már itt gondolkozni...
2012. júl. 5. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!