Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok az alábbi szituációban?
Ha párkapcsolatban élnétek és a kedvenc világhírű énekesetek/gitárosotok/DJ-tek koncert után szexelni akarna veletek:
1. Nem mennétek bele, természetesen megcsalás
2. Ha a párotok belemenne egy hármas felállásba akkor úgy simán
3. Megcsalnátok a párotokat
Tartok tőle, hogy megcsalnám, de jó eséllyel közölném vele utólag, és ha nem értené meg, elválnának útjaink. A fiatal kori kapcsolatok nem életre szólóak, egy ilyen affér viszont örök emlék. Hozzáteszem, kifejezett állandó kedvenc előadóm nincs (idővel változni szokott), vagy ha van, nem "világhírű" (nem vagyok híve a tömegzenének). Többet mondok, nem is kell feltétlenül az ellenkező nemhez tartozzon az illető. Ne értsetek félre, nem vagyok homoszexuális. A művészetüket csodálom bennük, nem (/nem csak) magukat a karakterüket. A nemi aktus lehet egy egyén művészetével való egyesülés is, nem feltétlenül csak az élvezetről szólhat.
A hármas felállásnak viszont a világon semmi értelme.
"A hármas felállásnak viszont a világon semmi értelme."
Hát szerintünk ez a legjobb megoldás. Meglep, hogy ilyen kevesen választották, hisz nem csalod meg a párod és ha valakit vonz ez a felállás "két legyet üt egy csapásra". Ez az ahol mindenki jól jár, legalábbis én és barátnőm így gondoljuk, de látom nem a mi álláspontunk a legnépszerűbb :D
"barátomnak nem mondanám el :) "
"Feltéve ha a párom nem tudja meg "
Hát ezekkel a válaszokkal valahogy nem tudok azonosulni :/
3.
megdugnám jessica albát egy mozipremierje után a kocsimban,vagy akárhol.
Mennyi sokan nem szeretik a "párjukat"... Nem is gondoltam volna. Akkor miért vagytok együtt (akik a hármast választanák), csak hogy legyen valakitek, divatból? Szánalom...
Nekem nincs kedvenc színészem, meg senkim. Szinte nem is ismerek egyet se, csak a nagyon híreseket, de nem is érdekelnek. Én természetesen az elsőt választanám, gondolkodás nélkül. Senkivel nem csalnám meg a párom, eszembe se jutna és a kettest se választanám, mert rajta kívül senki nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!