Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok az alábbi szituációban?
Ha párkapcsolatban élnétek és a kedvenc világhírű énekesetek/gitárosotok/DJ-tek koncert után szexelni akarna veletek:
1. Nem mennétek bele, természetesen megcsalás
2. Ha a párotok belemenne egy hármas felállásba akkor úgy simán
3. Megcsalnátok a párotokat
Ki tudhatja előre? Lehet hogy 3..
(26F)
#1: "Természetesen a barátnőm az egyes szerint cselekedne" - ebben mitől vagy olyan biztos? És ha holnap hazaérsz és véletlenül épp C. Ronaldo/Mick Jagger/DJ akárki/Puzsér lép ki a bejárati ajtótokon és látványosan felhúzza a sliccét? :D
Hűha, nehéz kérdés, de azt hiszem 3-as. Feltéve ha a párom nem tudja meg xD
24L
Hát..ha David Bowie-ról van szó..oké:D
jóhogy nem hagynám ki, akármennyire lehet átlagos lenne a szex..de könyörgöm..egy életreszóló élmény lenne, barátomnak nem mondanám el :)
Bár én inkább színészeket tudnék felsorolni:)
24l
Szerintem ez gusztustalan. xd
Most elképzelem az összes énekest akit bírok és korban illik hozzám. Akkor is. Ugráljanak csak a színpadon, ne az ágyamban :D Eltűnne a "varázsa" az egésznek. xd
Hogy honnan vagyok ebben olyan biztos? Ismerem és bízok benne. Ennyi nekem elég ahhoz, hogy biztosra mondhassam. Régen rossz, ha a legkisebb kétség is felmerülne etéren. Nem azért vagyunk együtt, mert nincs más választásunk, hanem azért, mert szeretjük egymást és mindkettőnknek fontos a kapcsolatunk.
Mindenesetre nagyon lehangoló azt látni, hogy mennyien csalnátok meg a párotokat. Akkor miért vagytok együtt? Nem értem.
20/F voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!