Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
36 éves vagyok,3éve van barátnom,jól megvagyunk,meg minden.Most bejott a képbe egy 53(!)éves no,melóban,ismerkedtem meg vele,nagyon csini,10 évet simán letagadhatna,simán belemenne alkalmi kapcsiba.Mit tegyek?hasonló korú pasik véleményére lennék kiváncsi.2012. ápr. 9. 20:51
1/6 anonim válasza:
Amit nem kell megjavítani, azt békén kell hagyni...én egy 53 éves miatt nem kockáztatnék egy kapcsolatot ahol jól megvagyunk.
2/6 anonim válasza:
Nem egy hűséges típus lehetsz.. Ha nagyon fontos lenne a barátnőd,nem gondolkoznál ilyeneken.Ha szeretem a barátnőm,kitartanék mellette,ha nem,akkor meg szakítanék vele,aztán jöhet az alkalmi kapcsolat.
3/6 anonim válasza:
semmi képpen sem! gondolj bele: ezt a barátnőd megtudja (és nincs olyan,hogy nem!), akkor ott maradsz egyedül...mert kedved támadt egy 53 évesd tugdosni...gondolozzál már ember!..nem értem, hogy 36 évesen hogy lehet ennyire "éretlen" az ember..
4/6 anonim válasza:
Hát én másképp látom:o egy érett no, sokat tanulhatsz tole, és már ilyen korban,hallgatnak is ,mint a sír.Van olyan,h. a nok a fiatalabb pasira buknak és a fiatalabbakat izgatja az idosebb no.
5/6 anonim válasza:
Ha minden oké akkor ne... Csak amikor majd bukta van akkor fogod bánni igazán. Ennyire nem kéne megaláznod a párod.
36F
6/6 anonim válasza:
hagyd el a szerencsétlen nőt! te nem férfi vagy, hanem egy igénytelen f@sz!! rakosgasd azt a vén csontot. Gratulálok.
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!