Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, de nem is akárhogyan. Mi lenne a helyes lépés?
Ha igazat mondana,akkor nem is beszélhetne veled kedves kérdező,hanem egyből az édesanyjához és apjához fordult volna,akik azonnal orvost és rendőrséget hívtak volna hozzá!
Drogtesztre a háziorvos is tud adni beutalót amúgy....
Ha akkor szívfájdalma lenne,szólna a szüleinek stb...
Hogy mi lenne a helyes lépés?
Az, ha megszakítanál vele minden kapcsolatot!
Nem olvastam el minden választ, de elég egyértelmű: dobd!
Mégcsak hezitálni sem kell ezen. 19 évesen már nem kislány, olyan betonrészegre inni magad, hogy azt se vedd észre, ha valakik megdugnak, az nagyon gáz. Egyébként ha olyan betonrészeg, hogy már tiltakozni sem tud, akkor egész egyszerűen arra se emlékezett volna, hogy mi történt vele. Ha emlékszik, akkor viszont annyira nem volt csontrészeg, és akkor még bőven képes lett volna befolyásolni a cselekedeteit - én is voltam már nem gyengén részeg, de ahhoz volt eszem, hogy ne kezdjek ki srácokkal, még akkor se, ha tetszettek, de tudtam, hogy van pasim, úgyhogy a részegség NEM KIFOGÁS.
Sajnálom, nagyon félreismerted a lánykát, ez egy nagyon olcsó r.ibanc, tényleg nem tudok rá jobb szót, ha szűz volt ha nem, egyszerűen nem érdemli meg, hogy törődj vele a továbbiakban. Csak és kizárólag a saját érdekedben mondom ezt. Fáj, meg minden, de sokkal jobban fog fájni, ha nem 3 hét után jössz rá erre, hanem mondjuk 3 hónap vagy 3 év...
20L
Én is voltam ilyesmi helyzetben: 10 napig voltunk együtt és már akkor megcsalt a barátom.
Szakítottam vele.
Kitartóan könyörgött, tepert utánam. Rossz volt nélküle...megbocsátottam neki.
Később le is feküdtünk (nekem ő volt az első)... az azt követő hétvégén ismét megcsalt.. (és utólag azt is megtudtam, hogy végig, nem csak akkor).
Akármennyire is szeretem a mai napig és hiányzik (fél éve vége), az életben vissza nem venném.
Fatális tévedés volt.
Figyelj, jobb minél előbb kilépni az ilyen kapcsolatból.. később még nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!