Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, de nem is akárhogyan. Mi lenne a helyes lépés?

Figyelt kérdés
20 éves fiú, és 19 éves lány vagyunk. A helyzet a következő: a lány még szűz, 3 hete vagyunk együtt kb. Minden klappolt, pénteken itt volt nálam, volt egy kis petting, de jelezte, hogy nem akarna tovább menni. Bele egyeztem, nem hajt a tatár, neki az első, hát nem akarok ajtóstul rontani a házba. Szombat este házibuliba ment, ahova engem nem hívott magával (nem bírom a piát, így nem is szokásom inni... így úgy gondolta, hogy nem érezném jól magam. Furcsa dolog, bizony szerintem is.). Nagyon csúnyán leitta magát, egész este tartotta velem a kapcsolatot telefonon, így hiányzom, úgy hiányzom, stb. De teljesen kész volt, össze-vissza írt. Nagyon aggódtam érte, és ezt ma átbeszéltük. Minden okésnak tűnt, amíg nem közölte velem: 2 sráccal (de lehet csak eggyel, nem emlékszik) szexelt egy lépcsőházban. Nagy valószínűséggel nem védekeztek, mivel a barátnőm teljesen KO volt. Szörnyen kivagyok, rég tapostak belém ekkorát. Azóta azzal bizonygat, hogy ő nem is akarta, kb. "megerőszakolták", és hogy bocsássak meg neki, szeret, és bármit megtenne, hogy ne szakítsak vele. Kb. én erőltetem, hogy menjen el orvoshoz tablettáért, és hogy a doki lecsekkolja elkapott-e valamit. Mégis, mit tegyek ebben a helyzetben? Szerettem... de teljesen elvesztettem a bizalmamat iránta.

2012. márc. 18. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
89%

Ha igazat mondana,akkor nem is beszélhetne veled kedves kérdező,hanem egyből az édesanyjához és apjához fordult volna,akik azonnal orvost és rendőrséget hívtak volna hozzá!

Drogtesztre a háziorvos is tud adni beutalót amúgy....

Ha akkor szívfájdalma lenne,szólna a szüleinek stb...

2012. márc. 18. 19:05
 22/61 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem inkább úriember...
 23/61 anonim ***** válasza:
20%
Vagy,mivel te vagy a párja,neked kellene felhívni a szüleit, hogy mit tettek a barátnőddel!!!!
 24/61 anonim ***** válasza:
75%
Én semmi pénzért nem adnék neki még egy esélyt, pár hét után megcsalt, holott állítólag téged szeret, veled mégsem feküdt volna le. A részegség nem kifogás semmire. Ha valakit szeretek, akkor szeretem részegen is,még ha nem is nagyon vagyok magamnál,azt azért érzem,hogy fülig szerelmes vagyok, nem adom oda magam másnak. Erre nincs kifogás... ha visszaveszed magadra vess!!
2012. márc. 18. 19:10
 25/61 anonim ***** válasza:
72%

Hogy mi lenne a helyes lépés?

Az, ha megszakítanál vele minden kapcsolatot!

2012. márc. 18. 19:10
 26/61 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a ribanc barátnőd is olvassa ezeket, és ő pontoz le folyamatosan:DD
2012. márc. 18. 19:16
 27/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
 28/61 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam el minden választ, de elég egyértelmű: dobd!

Mégcsak hezitálni sem kell ezen. 19 évesen már nem kislány, olyan betonrészegre inni magad, hogy azt se vedd észre, ha valakik megdugnak, az nagyon gáz. Egyébként ha olyan betonrészeg, hogy már tiltakozni sem tud, akkor egész egyszerűen arra se emlékezett volna, hogy mi történt vele. Ha emlékszik, akkor viszont annyira nem volt csontrészeg, és akkor még bőven képes lett volna befolyásolni a cselekedeteit - én is voltam már nem gyengén részeg, de ahhoz volt eszem, hogy ne kezdjek ki srácokkal, még akkor se, ha tetszettek, de tudtam, hogy van pasim, úgyhogy a részegség NEM KIFOGÁS.

Sajnálom, nagyon félreismerted a lánykát, ez egy nagyon olcsó r.ibanc, tényleg nem tudok rá jobb szót, ha szűz volt ha nem, egyszerűen nem érdemli meg, hogy törődj vele a továbbiakban. Csak és kizárólag a saját érdekedben mondom ezt. Fáj, meg minden, de sokkal jobban fog fájni, ha nem 3 hét után jössz rá erre, hanem mondjuk 3 hónap vagy 3 év...

20L

29/61 anonim ***** válasza:
71%

Én is voltam ilyesmi helyzetben: 10 napig voltunk együtt és már akkor megcsalt a barátom.

Szakítottam vele.

Kitartóan könyörgött, tepert utánam. Rossz volt nélküle...megbocsátottam neki.

Később le is feküdtünk (nekem ő volt az első)... az azt követő hétvégén ismét megcsalt.. (és utólag azt is megtudtam, hogy végig, nem csak akkor).

Akármennyire is szeretem a mai napig és hiányzik (fél éve vége), az életben vissza nem venném.

Fatális tévedés volt.

Figyelj, jobb minél előbb kilépni az ilyen kapcsolatból.. később még nehezebb lesz.

2012. márc. 18. 19:26
 30/61 anonim ***** válasza:
37%
Egy picit álljatok már meg... Most őszintén, nem minden 19 éves tudja (még) a határait. Nagykorú már, de szerintem még kislány az összes. Nem védeni akarom, de nem ártana más forrásokból is kideríteni, hogy mi történt. Lehet, hogy leitatták, nekem is volt már filmszakadásom, annyit ittunk. Egy vékonyabb 19 éves lánynak elég 1-2 erősebb cocktail, whisky-kóla, és egy fekete abszint, hogy kiüsse magát. 3 hét után még nem alakulhat ki a nagybetűs "szeretet" a másik iránt, de azért egy bizalom-esélyt illene neki adnod, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője. Nem kell egyből "ribancnak" kiáltani szerintem. 27F
2012. márc. 18. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!