Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi a helyes lépés?! Más is járt már ilyen cipőbe?
Felesleges leirnom, mert mi a helyes, azt te is tudod!
Viszont leirom sajat tapasztalatomat. Hasonlo szituban voltam en is, es vegül a baratnömmel megbeszeltük, hogy hiszen felnöttek vagyunk meg blablabla, szoval kiprobalhatnank a nyitott kapcsolatot. Örültem, mint majom a farkanak, aztan rajöttem, hogy ezzel tönkretettünk mindent. Kicsit meg vergödtünk, de a veg elkerülhetetlen volt, haber szerettük egymast. Ha mar ott tartasz egy kapcsolatban, hogy ezt fontolgatod, akkor nem vagy boldog es liginkabb a szerelem emleke es a közös elmenyek tartanak össze titeket (lehet cafolni, ez csak sajat velemeny).
Ha igazan szereted, nem fordulna meg komolyabban a fejedben, hogy mas lanyokkal feküdj le.
Ha nem akarod elvesziteni, ügyesen es körültekintöen lepj felre, es tartsd titokban. Ezt a legkorrektebben (ha egyaltalan szo lehet erröl) ugy teszed, ha a masik lanynak elmondod, mi a felallas. Biztosan talalsz lanyt, aki ezt elfogadja es örül, ha kötödes nelkül lefeküdhet valakivel.
De elsösorban (Mivel szamomra az öszinteseg egy parkapcsolat alappillere), szerintem gondold at, hogy nem e nöttetek ki egymast, nem e vesztegetitek egymas idejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!