Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes lépés?
Szóval a helyzet a következő.
Legjobb barátom több mint 1 éve jár egy csajjal, akivel én is jóban vagyok, mondhatni, ő lett a másik legjobb barátom,szal kicsit hasonlítunk egy családra. Sajnos elég sokat szoktak veszekedni, többnyire apró-cseprő dolgokon,de sajnos elég komoly hangvitelben, de ezek többnyire 1-2 nap múlva elülnek. A gond jelenleg a következő.
Szoktam mondani a csajnak, hogy csinos, stb., de ezt nem a haverom háta mögött, és nem úgy, hogy ,,údejólnézelkihanemlennepasidrádhajtanék" nem. Csak annyit, hogy jól néz ki, vagy hogy milyen szép ma. Puszta baráti figyelmesség. De a barátom ma írt egy ilyet, hogy ne mondjam a csajnak ennyiszer, hogy szép, mert ő meg azt hallja vissza a csajtól, hogy én törődök vele inkább... Nem értem, akkor ez azt jelenti, hogy nem bízik bennem, hogy nem nyomulnék a csajára semmilyen körülmények között (nekem a barátság ,,szent" dolog.)? Amúgy a lány tényleg nagyon csinos, de nekem pl. pont nem az esetem.
Mi lenne a helyes megoldás? Nem szeretném, ha neadjisten egyszer ez elfajulna, de nem értem, hogy hol hibáztam... Ötletek, vélemény, tapasztalatok hasonló helyzetből adódóan?
Értelmes válaszokat kérek! Előre is köszi:)
sztem ha ezt ugyanígy elmondod a barátodnak, akkor nem lehet baj + akkor meg is ígéred neki, hogy nem mondod olyan gyakran ezeket a zavaró dolgokat.
ez sztem a tökéletes megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!