Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Mi a helyes/k...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Mi a helyes/következő lépés? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj. Ismerjük egymást pár hónapja. Nagyon jóban lettünk. Eleinte ő kezdett vonzódni hozzám, megtetszettem neki. Ám mivel van egy szétesőben lévő kapcsolata, ezért azt mondta, inkább barátkozna.

A baj csak az, hogy most meg én vagyok fülig belezúgva.

Mindegy, mert észrevettem rajta, és mások is mesélték mostanában, hogy megint oda van értem.

Most akkor? Én már egyszer bevallottam neki az érzéseim. Kérdezzek rá megint, hogy mi a helyzet kettőnkkel?

Kérjem meg , hogy hagyja ott a barátját miattam?

Vagy ne tegyek semmit, legyek vele olyan mint eddig, és majd ő eldönti, kire is van szüksége?

Megbeszélném vele, mert most kerülgetjük a forró kását. De attól félek ha szóba hozom, elijesztem, vagy letagadja. Ha meg nem beszéljük meg, akkor ez a dolog függőben marad...

2010. máj. 18. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A kezüket lekéne törni már a terhes vagy írógatóknak... -.-

Szerintem ne kérdezz rá konkrétan. Tudja hogy mit érzel iránta, ha ő is akar tőled valamit, lépni fog. Vagy esetleg hívd el valahova, ott meglátod hogy barátként viselkedik-e veled. Ne nyomulj, lehet hogy még nem biztos magában.

2010. máj. 18. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor a legjobb "taktika", han me kérdezek rá, hanem olyan leszek mint eddig, megpróbálom elbűvölni, és megerősíteni, hogy rám tényleg számíthat, komolyan gondolok mindent.

A barátjával amúgy szakítófélben vannak...de mégis másfél éves a kapcsolatuk, én meg csak belecsöppentem 1 hónapja ebbe a történetbe...

2010. máj. 18. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Smárold le egy váratlan pillanatba és ha visszasmárol nyert ügyed van:D
2010. máj. 18. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem konkrétan ne kérdezz rá semmire. legyél kedves vele, meg megértő és közben elejthetsz pár apró megjegyzést, amiből a csaj levonja, hogy még mindig tetszik neked, nem csak haverkodni akarsz, és ha a pasijával nincs minden rendben, akkor lehet, hogy téged választ, de semmi esetre se nyomulj vagy kérdezgesd, hogy "na, akkor most mi lesz?" várd, hogy el tudja dönteni, hogy mit akar, nem lesz könnyű neki.

21/L

2010. máj. 19. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát most a napokban megint olyan fura volt velem. Került, ha elhívtam vhova, alig akart igent mondani rá, és amikor kettesben voltunk, olyan tök sablonos egyhangú volt az egész.

Nem tudom, hogy most ez vmi trükk ,hogy így keltse fel a figyelmem, vagy megunta a várakozást....

2010. máj. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!