Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, de nem is akárhogyan. Mi lenne a helyes lépés?
Hát nem könnyű helyzet.. Félő, hogy később is megcsalna.
Ha nem habarodtál még bele, akkor inkább azt javaslom, hogy lapát.. Ha meg szereted, hát.. egye fene! Végül is mindenkinek jár még egy esély.. csak az is benne van a pakliban, hogy később még nagyobbat koppansz./L
Nem tudom, hogy megérdemli-e. Nem tudom, hogy mi vinne rá egy nőt arra, hogy leigya magát, aztán megcsalja a friss barátját 2 részeggel. Ha meg is teszi, nem értem, hogy mért mondaná el. Lehet, hogy nagyon naiv vagyok. Viszont ha tényleg bántották a barátnődet és te ezután ahelyett, hogy segítenél neki, elfordulsz tőle, akkor hogy fogsz tükörbe nézni utána?
7-es voltam
Hát figyu! Menj ki szépen a konyhába, vegyél a kezedbe egy üvegpoharat és csapd a földhöz. Össze fog törni. Most pedig próbáld úgy összerakni, hogy olyan legyen, mint amilyen volt. Ugye nem fog menni????
Így van az eljátszott bizalommal is, ha valami összetört a szívedben, az többé nem lesz olyan, mint annak előtte. Két dolgot csak egyszer lehet elveszíteni: az egyik a szüzesség, a másik pedig a bizalom. A barátnőd sajna mindkettőt eljátszotta, az is lehet, hogy egyszerre.
Még te akarod nőgyógyászhoz vinni?Majd fizeted is helyette a vizsgálatot meg az eseményutánit is,nem ? :D
Komolyan nevetséges vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!