Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás mindig kiderül?
Őszintén, én nem ítélkezem senki fölött, nem ilyen irányú a kérdésem, csak kíváncsi vagyok, hogy volt-e már úgy valaki, hogy hetekig/hónapokig/évekig csalta a barátnőjét/barátját/házastársát és nem bukott le, de még csak gyanúba sem keveredett?
Vagy esetleg alkalmi megcsalásokról volt szó, és nem derült ki?
Nem akarok senkit fikázni, csak kíváncsi vagyok, hogy ez meg szokott történni? Vagy igaz, hogy előbb-utóbb úgyis kiderül?
jó téged nem ítéllek el DE! engem se ítéljen el akkor senki!
2 nőnek vagyok a szeretője, az egyiknek 2 éve a másiknak már 3 éve.
Akinek 2 éve vagyok a szeretője nála 4 hónappal ezelőtt derült ki h megcsalta a férjét..(jelen esetben velem) De csak azért mert túl hangos volt...De szakítottak, amit igazából már régen kellett volna, most elköltözött tőle a lány.
A másiknak akivel már 3 éve tartom ezt a viszonyt, nála még nem derült ki semmi sem, mert úgy alakítottam csavartam a dolgokat, hogy a pasijával is összehaverkodjak...így bármikor mehetek...
18:55-vok
19:16!nak! :)
Akkor te még szerencsésnek mondhatod magad. Te vagy a ritkábbik eset.
Mikor újra minden cuki a párunkkal...
Én összesen életemben 4 nőnek voltam a szeretője a legrövidebb tartott 9 hónapig, a leghosszabb meg még most is tart és csak 1-nél derült ki...
De lényeg!! Hogy a te esetedben, meg ebben a helyzetben a legtöbbször ugy szokott alakulni , hogy az ember rájön h "szeretője" van és hogy miért is van a párjával...és a legtöbben szalítanak!
Jó! Tény hogy nagyon sok helyen az a legjobb megoldás! Mert tényleg meghalt minden a kapcsolatban.
DE! Gratula neked!
Köszönöm, de nem tudom mennyire érdemel ez gratulációt:D
Szerencsére mindketten azok a típusok vagyunk, akik azért okulnak a tévedéseikből. Jobb lenne ha a mások hibáiból tanulnék inkább, de sajnos az nem az én stílusom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!