Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennétek ha a csajotokról kiderülne hogy egy éve kúrva?
2éve együtt, első évben minden ok, aztán 2. évben a kisasszony kitalálta hogy kimegy Londonba dolgozni. Sok mindent nem tudtam róla, 2havonta 1 találkoztunk,persze hogy hittem neki mindenben. Majd gondoltam egyet,kijöttem én is,és kiderült nem kicsi nyomozgatás után hogy a kisasszony mióta kint van a testével keresi a kenyerét szimpla bentlakásos kúrvaként. Kb 3. szembesités után volt hajlandó vallani,addig folyton hazudott. Jelenleg is ezt csinálja és esze ágában sincs abba hagyni.
Mindettől függetlenül velem jól bánik,és vallja hogy szeret! Bár kérdés mindezek után szabad e egy szavát is elhinni és nem csak a bőrét félti hogy ki ne tudódjon?!
A kellő megérdemelt büntetést keresem számára!!!!!!!!!!
Figyelj ez egy munkahely,amiért zsetont kap.
1.Legyél rá büszke mert luxusprosti jó csajod van.
2.Ez nem érzelmes szex csak üzlet,még maszitnak se jó,mert nem érez semmit,csak a roppogós fontokat a végén na azt élvezi.
3.Hülye lesz abbahagyni amikor tuti többet keres két nap alatt mint te két hónap alatt
4.Megszokott egy életszínvonalat és nem hajlandó leadni az igényeit hozzáteszem jogosan,nem fog itthon minimálbérért gürizni egy igényes fullos nő,mert az arra elég,hogy tönkremenj testileg.Tudod te mennyibe kerül,hogy jó csaj legyen?
Számold ki szépen?Ruhái,szoli,edzőterem,egészséges kaják.
Tuti 2000Font alsó hangon csak ezek.
Szerintem ne bántsd a lányt,ez az ő döntése semmi közöd hozzá,itteniekre ne hallgass főleg ne utolsó előttire aki hazaárulózik,közben meg talán a mekibe süti a kolompért nettó 80-ért.Nagy élet ám,hmmm,abból talán vehetsz egy nadrágot a Humanicba spórolással.Hurrá.
Akkor én is hazaáruló vagyok német multinál vagyok rendszeresen megyek Németországba,és élvezem mindent fizetnek a magas fizum mellé,úgy élek mint egy király.Lehet hazaárúlózni de nem lennék hajlandó leadni az igényeimet,én tudok élni.Na itt sokan nem.
Szóval a lényeg kicsit gondolkodj ember,neked nem sok életcélod van,sőt semmi,kicsit bétásan gondolkodsz,neked nincsenek igényeid anyagilag szerintem.
A lány fog kidobni és jogosan.
Nem értem a sok hozzászólót aki azt írja,hogy ez is csak egy munka,és szegény csaj így úgy. Gondolom a hozzászólók nők és hasonló helyzetben ugyanezt tennék.
Vázolom azért nekik hogy szerencsétlen srác nem tudott semmiről nyugodtan volt és hitt bízott a szerelmében.
A csaj meg beállt kúrvának pénzért?
Komolyan aki azt írja hogy ez nem bűnt akkor semmi se az?
Munka oké munka egy olyan nőnek akinek nincs kapcsolata legyen munka. (nem nézem le a prostikat) De azért az tény hogy srácot 1 évig hülyítette semmiről se tudott és most se hagyná ott a srácért a pénzt. Akkor konkrétan nem érdemel semmit az ilyen. És jogosan írják azt hogy szarja le és alázza meg hagyja ott hisz őt hülyére vette a csaj,illetve ezek szerint a pénz fontosabb neki mint a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!