Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennétek ha a csajotokról kiderülne hogy egy éve
kúrva?
Figyelt kérdés
2éve együtt, első évben minden ok, aztán 2. évben a kisasszony kitalálta hogy kimegy Londonba dolgozni. Sok mindent nem tudtam róla, 2havonta 1 találkoztunk,persze hogy hittem neki mindenben. Majd gondoltam egyet,kijöttem én is,és kiderült nem kicsi nyomozgatás után hogy a kisasszony mióta kint van a testével keresi a kenyerét szimpla bentlakásos kúrvaként. Kb 3. szembesités után volt hajlandó vallani,addig folyton hazudott. Jelenleg is ezt csinálja és esze ágában sincs abba hagyni.
Mindettől függetlenül velem jól bánik,és vallja hogy szeret! Bár kérdés mindezek után szabad e egy szavát is elhinni és nem csak a bőrét félti hogy ki ne tudódjon?!
A kellő megérdemelt büntetést keresem számára!!!!!!!!!!
Nem tudom átmegy e hogy ez az ember a hátam mögött egy éven keresztül napi 2-3-4-5 pasi farkát szopta le, vagy épp dugták meg. Legjobb esetben is 3 jegyü az a szám ahányszor lefeküdt másokkal. Pénzre nincs rászorulva, ráadásul pár hónap alatt összejött új 5ös BMW-re. Egy szót nem szólt semmiről,élt/él mint hal a vízben,és kb semmi megbánást/szégyent nem tanusít. KB ANNYIBA NEM NÉZEM MINT EGY DARAB SZART!!
2012. márc. 13. 01:54
12/45 anonim válasza:
Utolso voltam bocsi a helyes irasert de nincsen ekezetem
2012. márc. 13. 15:52
13/45 anonim válasza:
6/14 teljesen igzad van!! Többieknek: Kurv@ jelentése: Olyan nő, aki házas, gyereke van, mégis füvel fával eljárkál!! Nem tudom amugy miért kell az ilyen nőket lenézni?? Ez is egy munka! Sok hü lye fa szsz opó ezt nem fogja fel, mekkora csapás tud lenni, mekkora sebet ejthet az ember lelkében!! Uraim, ki lehet próbálni!!! Köcsö gök...Te, kedves kérdező, ülj le vele, beszélj vele, de ez miatt elhagyni hülyeség lenne, szerintem érdemel még egy esélyt, csak mondd meg neki, hogy számíthat rád, elmondhat mindent, nem kell félnie!!
2012. márc. 13. 17:34
14/45 A kérdező kommentje:
Ágica 89!
Igyvan,munka,ugyanúgy én vagoyk az első stb stb...! DE! Kérdem én! Miért nem lehetett abbahagyni akkor amikor tudta hogy kijövök hozzá? Mondtam neki hagyja abba és esze ágában sincs! Pedig elmondtam nek támogatom segitek neki stb stb... De ő ezek szerint jól érzi ott magát! Vagy csak nekem magas ez a női logika!
2012. márc. 13. 17:41
15/45 anonim válasza:
IGEN! Szerintem azonnal hagyd ott (persze, könnyű mondani, tudom), hiszen ha a bizalomnak lőttek, akkor meg van mérgezve az egész kapcsolat. Ráadásul egy ilyen kérdésben hazudni/titkolózni... Nem irigyellek. Sovány vigasz, de legalább könnyebb lesz az elválás így, hogy tudod, milyen undorító dolgot művelt. Hajrá és fel a fejjel!
2012. márc. 14. 23:11
16/45 anonim válasza:
menj orvoshoz,lehet rádragasztott valami ,,szuvenírt"!
2012. márc. 20. 20:07
17/45 anonim válasza:
Összeismerkedtem egy lánnyal a Morrisonsba még a nyáron, már 2 hónapja jártunk amikor kiderült hogy fent vannak a képei a fotogarancia.hu oldalon. Azt mondta, fodrászként dolgozik, de soha nem mehettem be hozzá, még szép mert sajnos teljesen mással foglalkozott napközben. Este meg találkoztunk és csókolóztam vele. Óriási veszekedés lett a dologból és még ő rugott ki a végén!
2012. márc. 24. 14:12
18/45 anonim válasza:
Hagyd ott mindenképp! Jó ötlet, hogy kifizeted, ezzel nagyon meg tudod alázni ezt a szemét csajt. Nagyon alantas és gerinctelen dolog, amit művel.
Ha teheted, szerintem maradj kint, ameddig lehet :)
2012. ápr. 6. 14:57
19/45 anonim válasza:
Én kint élek Londonban, megtudod adni a címét? esetleg kép?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!