Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének ebben a helyzetben?
A legjobb barátnőm, nevezzük Évának, 6 éve él együtt Ádámmal. 2 éve házasok, úton van a baba. Kezdetektől fogva ismerem Ádámot, ott voltam az esküvőn, voltunk együtt nyaraláson. Az évek alatt köztünk is kialakult a barátság.
Nagyon örültem, amikor Éva megismerte, mert korábban volt egy bántalmazó kapcsolata, nagyon nehezen lépett ki belőle, nehéz volt a gyógyulás útja is.
Új kolléganő érkezett a cégünkhez körülbelül 6-7 hete. Nevezzük Rékának. Fokozatosan kialakult köztünk egy baráti, közvetlen viszony. Egy hete elmentünk a kollégákkal egy péntek esti vacsorára, felajánlottam, hogy Réka aludjon nálam. Boroztunk, jól telt az este. Egészen addig, míg bevallotta, Ádám az ő exe, akivel több hónapja újra találkozgat.
Nem tudott a babáról, Ádám válást ígért neki, újrakezdést. Mutatott fényképeket arról a hétvégéről, amikor Éva azt mondta, férje üzleti úton van. Rékával volt.
Réka maga alatt van, nem tudja mihez kezdjen, úgy érzi szerelmes, mindig is Ádámot szerette. Megbízott bennem, elmondta mindezt, én pedig egy hete aludni sem bírok.
Éva néhány hét múlva szül. És tudom, ha beszélek vele, tönkreteszem az életét.
Nem tudom, mitévő legyek.

Te nem tudsz aludni?
Ádámmal beszélhetnél, főleg arról, hogy most otthon nagy szükség van rá, ott a helye.

Én beszélnék Ádámmal arról, hogy történt egy furcsa beszélgetésed Rékával, miután megtudta, hogy Éva babát vár Àdámtól és hamarosan szül. Mondd el, hogy Réka bevallotta a korábbi kapcsolatot és a mostanit is azzal az állítással, hogy Ádám éppen válik. Mondanám, hogy nem látok bele, tényleg válnak-e, de ha ez a viszony kiderül, akkor biztosan fognak, szóval próbálja meg rendbe tenni, mert kellemetlen számodra, hogy bevontak téged is ebbe az ügybe.
Elmondanám azt is, hogy Évát tamogatod, mert ő a barátnőd és semmiről sem tehet, ráadásul ő a legkiszolgáltatottabb ebben a helyzetben. Ádám kedvéért színlelni és hazudni sem kell, tehát mondja el, mi a terve.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!