Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennének ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm, nevezzük Évának, 6 éve él együtt Ádámmal. 2 éve házasok, úton van a baba. Kezdetektől fogva ismerem Ádámot, ott voltam az esküvőn, voltunk együtt nyaraláson. Az évek alatt köztünk is kialakult a barátság.

Nagyon örültem, amikor Éva megismerte, mert korábban volt egy bántalmazó kapcsolata, nagyon nehezen lépett ki belőle, nehéz volt a gyógyulás útja is.

Új kolléganő érkezett a cégünkhez körülbelül 6-7 hete. Nevezzük Rékának. Fokozatosan kialakult köztünk egy baráti, közvetlen viszony. Egy hete elmentünk a kollégákkal egy péntek esti vacsorára, felajánlottam, hogy Réka aludjon nálam. Boroztunk, jól telt az este. Egészen addig, míg bevallotta, Ádám az ő exe, akivel több hónapja újra találkozgat.

Nem tudott a babáról, Ádám válást ígért neki, újrakezdést. Mutatott fényképeket arról a hétvégéről, amikor Éva azt mondta, férje üzleti úton van. Rékával volt.

Réka maga alatt van, nem tudja mihez kezdjen, úgy érzi szerelmes, mindig is Ádámot szerette. Megbízott bennem, elmondta mindezt, én pedig egy hete aludni sem bírok.

Éva néhány hét múlva szül. És tudom, ha beszélek vele, tönkreteszem az életét.

Nem tudom, mitévő legyek.

márc. 7. 11:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#10 És akkor még csak erről tudsz, ki tudja, mi van még a háttérben. Aki rendszeresen csalja a feleségét úgy, hogy a közös gyereküket várják, az megragad minden alkalmat.
márc. 7. 11:56
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Te nem tudsz aludni?

Ádámmal beszélhetnél, főleg arról, hogy most otthon nagy szükség van rá, ott a helye.

márc. 7. 12:24
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Jujj… ezt fájt olvasni. Mármint a helyedben hirtelen én sem tudom mit cselekednék erre. Szerintem várd meg amíg a baba megszületik, addig Évának ne mond el. Én megvárnám míg a baba 1 hónapos lesz. Legalábbis nem már 8-9 hónap körül nem tesz jót egy ilyen sokk hatás. Ádámmal beszélhetsz, ha mindenáron akarsz. Legalábbis én ezt tenném, tudom erre nincs jó időpont, de mindenképp elmondanám csak megvárnám míg be nem tölti az 1 hónapot a baba…
márc. 7. 12:27
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Én beszélnék Ádámmal arról, hogy történt egy furcsa beszélgetésed Rékával, miután megtudta, hogy Éva babát vár Àdámtól és hamarosan szül. Mondd el, hogy Réka bevallotta a korábbi kapcsolatot és a mostanit is azzal az állítással, hogy Ádám éppen válik. Mondanám, hogy nem látok bele, tényleg válnak-e, de ha ez a viszony kiderül, akkor biztosan fognak, szóval próbálja meg rendbe tenni, mert kellemetlen számodra, hogy bevontak téged is ebbe az ügybe.

Elmondanám azt is, hogy Évát tamogatod, mert ő a barátnőd és semmiről sem tehet, ráadásul ő a legkiszolgáltatottabb ebben a helyzetben. Ádám kedvéért színlelni és hazudni sem kell, tehát mondja el, mi a terve.

márc. 7. 12:45
 15/26 anonim ***** válasza:
41%
Én elmondanám most, nem húznám az időt egyáltalán, elvégre most sokkal könnyebb különköltözni mint amikor megvan a baba. Ádámmal se beszélnék mert úgyse mondaná el. Minél előbb tud róla annál hamarabb tud válni ha szeretne Éva.
márc. 7. 12:50
 16/26 anonim ***** válasza:
41%
Ha Ádámmal beszélsz először, akkor megvan az esély rá, hogy ki fog találni valami kamu sztorit, hogy a felesége előtt letagadhassa a dolgot.
márc. 7. 13:14
 17/26 anonim ***** válasza:
66%
Én voltam megcsalt feleség, és bárcsak valaki korábban felnyitotta volna a szemem. DE. Nem a te feladatod elmondani. Ádámé. Vele beszélnék hogy kap x napot hogy vallja be, vagy különben te fogod.
márc. 7. 13:16
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha Ádámnak szól ő ki fogja magyarázni! Van joga elmondani mert bele lett vonva! Biztos nem hallgatnék.
márc. 7. 13:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én rájöttem, hogy csal az exem és szakítottam vele, a barátai azt mondták nekem, hogy sokáig őrlődtek, hogy elmondják-e, de mivel mindenki látta, hogy fülig szerelmes vagyok, azt gondolták, nem hinném el és ellenük fordulnék. Pedig ha elmondták volna, minimum három év nyűglődéstől megszabadítottak volna, míg sejtettem a viszonyt, de nem találtam bizonyítékot.
márc. 7. 13:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is megcsalt feleség vagyok. Nálunk a felnőtt gyerekünk futott bele az apja csalásába véletlenül. Elmondása szerint örlődött, hogy elmondja e, mert tudja milyen lelki vagyok és odavoltam az Apjáért, de elmondta, mert félt tőle ha utólag tudom meg, hogy Ő tudta elvész köztünk a bizalom. Amíg élek, hálás leszek Neki, nem tudom elmondani mennyire, hogy nem hagyott hülyének nézni tovább, még ha féltett is!
márc. 7. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!