Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tennének valamit ebben a helyzetben?
Van egy volt munkatársam, évek óta nem dolgozunk együtt. Több mint 20 évvel idősebb nálam, férfi. Mindig is próbált nyomulni, de én mindig elhárítottam ezt, eleve nem is érdekelt, másrészt felesége van, gyereke, már unokája is, és még mindig próbált nyomulni. Én érthető okokból nem kerestem, de amikor nem nyomult, hanem normális üzenetet írt, arra válaszoltam, nem akartam rosszban lenni. Majd elkezdett belém kötni, amiért én sosem keresem, mindig ő ír először. Elkezdett bunkó lenni emiatt, kötekedett, én pedig egyszercsak besokalltam, megírtam hogy erre nincs szükségem és tiltottam mindenhol. Mire a telefonszámhoz értem még pont tudott küldeni egy sms-t, a szöveg: A k.va anyád!!!!! Te r.banc
Szívem szerint elküldeném a feleségének. Kíváncsi vagyok más erre mit reagálna? Én gyorsan tiltottam a számát is, és nem fogom soha felengedni többet, mást nem csinálok, de azért ez nem gusztustalan?
Egyetértek, nincs több teendőd.
Ez most felzaklatott, de hidd el, nem kell továbbvinned ezt. Nem vagy felelős senkiért, lépj hátra és zárd ki az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!